Sidste afsnit af forsidefruer i denne omgang.

Min anden ungdom!

karsten-og-jeg

Jeg elsker højtider. Det er så hyggeligt,at være samlet med familien. Det sætter man mere pris på , når man bliver ældre.

Jeg savner tit mine børn. Selvom jeg er lykkelig, og glad for mit liv, kan det ind imellem føles tomt og mærkeligt, at de er flyttet hjemmefra. At vi ikke længere bor sammen. Jeg kan godt længes efter den samhørighed vi havde, da de var små, og man var en lille familie.

Det at være en familie, hvor far og mor kigger på sine fælles børn, er den bedste følelse. Det er trygt, og sammen føler man sig uovervindelig, og elsket. Det var faktisk en stor sorg for mig, at give slip på min kernefamilie, da jeg blev skilt.

Jeg kan godt blive ked af, at jeg aldrig får en familie med Karsten. Til gengæld kan vi være spontane, tage ud at rejse når vi har lyst, og da Karsten blev syg, kunne jeg hellige mig ham fuldstændig. Det var der brug for.

Idag har jeg en anden frihed ,end da jeg var småbørnsmor. Det udnytter jeg til fulde. Lige nu står jeg fx. på hovedet i mit klædeskab, for at finde noget jeg kan have på i aften. Jeg skal nemlig til Club Awards, sammen med Amalie. Det glæder jeg mig til! Det plejer at være top underholdende.

God søndag❤️

hj2
sdfg
ghj

4 kommentarer

 • Helle

  Forstår dig så godt. Er helt enig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Kære Janni

  Jeg har først fornylig set dig i der forsidefruer.
  Jeg synes sgu du er sådan en dejlig, sød og uhøjtidelig moden kvinde ift de andre tøser.

  God påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej Janni. Jeg kan kun give dig ret i at det er en underlig og lidt tom følelse når ungerne flytter hjemmefra. Selvom der kommer et helt nyt liv dumpende til en. En frihed som jo er dejlig og som man skal vænne sig til.
  Dejlige billeder af dig og også af dig og Amalie.
  Hej igen fra Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bedsted

  Den følelse er meget velkendt!
  Jeg bor alene.. helt alene! For første gang nogenside! Det er skræmmende!
  Kernefamilien holdt ikke, det gjorde den sammenbragte heller ikke, så nu står jeg her.. 40 år gammel..
  Det første jeg gjorde var at genoptage fitness, det andet at smutte 5 dage til Berlin ;-).. Måske er det slet ikke så slemt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste afsnit af forsidefruer i denne omgang.