Mesoéclat - intensive peeling

Snart fri for smerter

18111219_10213528608516586_566501951_o

Karsten har længe haft ulidelige smerter i sin ryg og hofte. Derfor skal han på hospitalet og have en ny hofte i næste uge. Vi er klar over, at det bliver en svær periode med genoptræning, og hvor han kommer til at humpe rundt på krykker. Til gengæld vil det være slut med at lide hver dag, og befinde sig i et rent smertehelvede. Det har været hårdt at være vidne til, og jeg glæder mig så meget til, at få min aktive glade mand tilbage.

Jeg er nervøs ved tanken om, at Karsten skal under kniven, omvendt bliver der lavet ca 10.000 hofteoperationer om året, det er heldigvis en rutine operation.

Vi ser frem til et nyt liv uden smerter. Jeg har trukket i sygepleje uniformen, ved at han skal plejes det næste stykke tid.

3 kommentarer

 • Tage

  Tag det helt rolig Janni, det skal nok gå godt, hofteoperationer er ikke så kompliceret som en knæoperation, og jeg er ikke i tvivl om at du passer godt på ham, held og lykke med projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Held og lykke! Min far fik som 86 årig ny hofte og gik selv på toilettet to timer efter operationen. Alle smerterne var pist væk og forløbet var helt problemfrit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susse lynnerup

  Rigtig god bedring og held og lykke med operationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mesoéclat - intensive peeling