Snart fri for smerter

Tilmeld dig Eovendo nu!

Sponsoreret af Eovendo

18120313_10210812341559304_2125819505_o

Jeg shopper ikke særlig meget online. Mest fordi jeg er af den ældre generation, og godt kan lide at købe noget jeg har haft i hænderne først. Men også fordi jeg nærmest bliver paranoid, når jeg skal oprette mig som bruger, jeg føler mig på ingen måder tryg.

Forleden oplevede jeg dog noget som fik mig til at ændre mening om online shopping: Jeg stødte jeg på Eovendo. En dealside hvor man opretter sig som bruger, og tjener penge samt point på alt hvad man køber derinde.

Jeg faldt for Eovendo’s koncept, med at man har sin egen bruger, og kan opnå fordele, jo mere aktiv, man er på deres side. Derudover synes jeg de har en overskuelig hjemmeside. Selv Karsten var henrykt, for han regnede hurtigt ud, hvor meget han kunne spare, da han så hvor mange produkter jeg havde fået for nærmest ingen penge.

Hvis i går ind nu, og opretter jer som bruger på Eovendo deltager i automatisk, i en konkurrencen, om et gavekort på 300 kr til Swiss Clinic. Samtidig giver de lige nu en forhøjet bonus på 12,5 procent på Swiss Clinic produkter. Swiss Clinic er innovative skønhedsprodukter i høj kvalitet, og de har vundet mange priser på deres forskellige produkter. Jeg bruger selv deres dermaroller, som jeg er meget glad for.

Husk at kommenterer på indlægget når i har tilmeldt jer.

Vinderen af gavekortet bliver trukket den 1 maj, hvor jeg vil offentliggøre hvem det er.

 

1 kommentar

  • Christiana kambskard

    Har jeg lige gjort ☺ taknus søde Jannie ree❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart fri for smerter