Tilmeld dig Eovendo nu!

Hård Uge

img_6255Det har været en stressende og følelsesmæssig uge. Jeg har haft besøg fra udlandet, med et nyt projekt jeg har gang i. Karsten blev opereret i tirsdags, som i sikkert husker, skulle han have en ny hofte.

Tirsdag morgen kører jeg ham til Næstved sygehus. Karsten er meget nervøs, så han taler uafbrudt. Jeg er ikke særlig lyttende, er udmattet, har sovet dårligt, for jeg hader når han skal under kniven! Vækkeuret ringede kl. 04 om morgenen, så vi befinder os begge i en boble af træthed.

Operationen forløber godt, men Karsten har mange smerter. Det er synd for ham, og hårdt at se. Han får så meget smertestillende, at han falder han i søvn under samtalen, når han ringer til mig.

Han bliver udskrevet dagen efter. Det er en lang tur hjem fra Næstved i bilen, det gør ondt på ham, at sidde så længe.

Heldigvis har vi besøg fra Spanien, og de hjælper med, at få ham op af trappen til første sal. Men det er bestemt ikke noget der er nemt. Med smerter og på krykker, er der langt op.

Jeg får ikke meget nattesøvn. Karsten er meget urolig, og skriger bare han gør den mindste bevægelse. Det gør ondt at se ham sådan. Jeg tænker ved mig selv, at det bliver nogle lange uger.

Dagen efter er Karsten så dopet, at han nærmest kan gå på vandet. Han er i Breaking News  hele dagen, telefonen kimer os ned, og det er ren kaos.

Jeg skal ind til en reception hos Se og Hør, da Salle som har arbejdet for dem i 32 år stopper. Jeg har rejst meget med ham gennem min tid hos Danske Spil. Vi har været på verdens bedste fodbold tur hvert år, hvor vi når tre lande, og tre kampe på tre dage, med maser af sjov og underholdning i de forskellige lande.

Fanden tager ved Karsten! Han vil pludselig med ind til byen, og får skruet sig ind i bilen i sin doping rus! Hans venner holder nemlig deres årlige frokost kom sammen på Victor, og det vil han ikke gå glip af. Samtidig skal han i TV 2 news. Det kommer han så i en stol ude på gaden foran Victor! Jeg har advaret ham om, at alt den aktion vil give bagslag på hans operation, så han sikkert vil få mere ondt de næste par dage, men han er ligeglad.

Receptionen hos Se og Hør går fantastisk, får hilst på en masse søde mennesker, jeg ikke har set længe. Midt i det hele bliver jeg ringet op af Karsten. Han har fået det skidt, og er på vej hjem.

Jeg vælger også at tage hjem, så jeg kan pleje min mand. Han har taget tre kilo på af hævelse, og har det virkelig slemt.

Nu er det fem dage siden Karsten blev opereret. Det går langsomt fremad. Jeg glæder mig til han igen kan gå, og får sit liv tilbage uden smerter.

Jeg er imponeret over hvad lægerne kan idag. Det hele foregår jo nærmest på samlebånd. Dem vi kender ,som har fået en ny hofte, har fået en ny start på livet. Det glæder vi os til.

fullsizerender

img_7662

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilmeld dig Eovendo nu!