Hård Uge

Weekendens højdepunkt

img_6313
Efter at have passet min syge mand hele ugen havde jeg brug for et lille pusterum, og lidt venindesnak. Søndag smuttede jeg derfor til Hornbæk,for at mødes med min gode veninde gennem mange år Sara Mina. Vi spiste frokost på restaurant KURBADET BY ILSE JACOBSEN, hvor Sara Mina er driftsdirektør. Jeg har stor respekt for at hun har fået sådan en stilling i så ung en alder. Det er flot.

Sara Mina og jeg kender hinanden helt tilbage fra vores yngre dage, hvor vi arbejdede sammen på et fotoshoot. Sara Mina kom for sent, og blev mødt med et møgfald af fotografen foran et helt fotohold. Den stakkels pige stod rystet, med tårer i øjnene af ydmygelse over at blive overfuset på denne måde. Jeg blev rasende, og bad forografen om at dæmpe sig, og tale ordenligt. For sådan behandler man bare ikke andre menenesker! Sara har aldrig glemt ,at jeg forsvarede hende. Det var veninde kærlighed ved første blik. Vi har været veninder siden.

I KURBADETs restaurant, som ligger lige ved Hornbæk strand, er der lækre, smagsfulde retter på menuen. Det er kokken selv der serverer maden ved bordet, så man føler sig top forkælet som gæst.

img_6314

img_6315

img_6316

KURBADET har naturligvis også en super lækker spa. Den fik jeg desværre ikke besøgt i denne omgang, men jeg vender snart tilbage. Jeg tager Karsten med, for han trænger til lidt ekstra omsorg efter hans hofteoperation i sidste uge.

Efter frokosten fik jeg lov til at hilse på Ilse Jacobsen. Hun er en varm, spændende, og succesfuld kvinde, som går højt op i kvalitet ,uanset om det er hendes restaurant, spa, tøj, blomsterbutik eller hendes produkter. Hun arbejder konstant på at forbedre, og udvikle, og var super cool og meget inspirerende – flere af den slags kvinder TAK.

Jeg fik nogle Ilse Jacobsen hudprodukter med hjem. Dem har jeg nu har testet i et par dage. De kan varmt anbefales og der kan læses mere om dem på hjemmesiden.

Knus fra Vedbæklund
img_6323
img_6320img_6321img_6322img_6318img_6319img_6317

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård Uge