Weekendens højdepunkt

Min far er et mirakel

img_7730

Tidligere på året, skrev jeg om min fars sygdom: leverkræft. Han var opgivet af lægerne. Det eneste de kunne tilbyde ,var livsforlængende kemoterapi.

Min far er en positiv, stærk mand. Han har en stor vilje, og tro på sig selv. Jeg er overbevist om ,at det er det, som holder ham i live, som et gammelt ordsprog siger: troen flytter bjerge.

Min far takkede nej til kemo, og valgte i stedet at tage Cannabis olie et stykke tid. Han er nu frisk, og opholder sig ikke længere 24/7 i sit hjem. Hans energi er kommet tilbage. Han går ture, og handler selv ind.  Det er dybt imponerende ,når man tænker på ,at lægerne dødsdømte ham for et år siden!

Jeg er så taknemmelig over,at jeg stadig har min far. Man siger,at kun 8 procent er i live 5 år efter, at de har fået konstateret leverkræft. Min far har nu levet 4 år med sygdommen. Han er blevet opereret 3 gange. Farmand du er mega sej❤️

Min far betyder alt for mig. Det er svært at forstille sig et liv uden ham. Også min datter Nathalie er tæt knyttet til ham. Hun har skrevet disse ord om min far:

fullsizerender

“Min morfar er ikke bare en morfar for mig. Han er også min bedste ven, og fylder rigtig meget i mit liv. Alle har en i deres familie, som ikke kan undværes. Min morfar er den, der sætter gang i familiefesterne. Den man ringer til. Han er altid smilende, og helt vildt sjov.

Min morfar har det største hjerte. Han er så varmt ,og åbent et menneske, at der er mange af mine venner der ser ham privat, også uden mig. Det må være fordi han er så god at tale med, og fordi man kan sige hvad som helst til ham, uden at han dømmer.

Jeg synes at hver dag er blevet en kamp. For hver dag er der risiko for, at min morfar ikke vågner. Det der får mig gennem dagen ,er at han er positiv, og åben omkring sin sygdom. Han siger altid til mig ”Lille Nathalie, jeg kunne aldrig finde på at dø”. Ej men altså man skal kende ham, han er et livstykke.”

img_7733

Nathalie og jeg nyder hver eneste dag hvor vi har min far. Det er dejligt, men vi har også opdaget hvor skrøbeligt livet er på mange måder. Så lev livet hver eneste dag, vær positiv, og værdsæt dem i elsker.

Knus Janni og Nathalie ❤️

img_7706

4 kommentarer

 • Ane Falinski

  Hvilken cannabis olie TAGER JANNI REE FAR MED DET GODE RESULTAT??? PÅ FORHÅND TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Hvor er det godt at høre det går bedre med din far. Jeg har selv haft taget cannacis olie i 1 år da jeg er uhelbredelig ramt af cancer der har spredt sig massivt i min krop. Jeg tog olien i tomme gelantine kapsler og op i numsen. Man får bedre udnyttelse af olien samt man undgår at blive skæv.
  Bare lige et lille tip, hvis han stadig tager det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne nedergaard

  Dejligt for jer alle..👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wilfred

  Hej Janni! Står i lidt den samme situation som din far. Har også takket nej til kemo. Tør man spørge hvilken type olie han har anvendt? På forhånd tak. Wilfred. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens højdepunkt