En sej gammel mand

Søskende kærlighed

18622924_10211028359079607_1933017897_n
Jeg har tit tænkt på hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke havde min søster. Et liv uden hende ville betyde en enorm tomhed, så vigtig er hun for mig, Søskende kærlighed er noget af det største ,og mest dyrebare man kan have.

Min søster Mette ,og jeg har altid haft et super tæt forhold. Hun er min bedste veninde, hende jeg deler alt med, jeg kan altid ringe, så står hun der for mig.

Da vi var børn ,og vores forældre skændtes, så søgte jeg trøst hos min søster. Hun var min klippe af tryghed. Vi sov altid sammen, vi var uadskillige. Hvis hun en sjælden gang var sur på mig, var straffen, at jeg skulle sove for mig selv. Det var forfærdeligt! Jeg var ulykkelig hele natten.

Vi kunne både rive hinanden i håret, og lave ballade sammen. Det var som regel hende, der fandt på narrestregerne. Hun kunne lokke mig til alt! Hun elskede at få mig til at ringe på andres døre, og så stikke af.

Jeg mindes en gang hvor hun havde en knald gul bluse på. Jeg sad oven på hende, og vi kildede hinanden så meget, at jeg tissede på hendes mave. Det glemmer vi aldrig.

Min søster og jeg er meget forskellige. Hun er tålmodig og rolig, jeg har temperament.
Hun drikker ikke alkohol, jeg elsker drinks.
Hun spiser masser af chokolade og kage, jeg er nærmest hysterisk med sundhed.
Hun træner ikke, jeg træner konstant.
Hun har levet et hjemme liv med sine 4 børn, mens jeg har været langt mere udfarende.

Min søster har det største hjerte. Hun er uddannet pædagog,og arbejder med autistiske børn. Det synes jeg er beundringsværdigt.

Vi ser ikke hinanden så tit, som vi ønsker, men ved altid hvor vi har hinanden. Hun er verdens største dyreven, og passer tit mine hunde når vi rejser. Da mine børn var små passede hun dem ofte. Hun er en fantastisk moster, og mine børn elsker hende højt.

Jeg er glad for jeg har fået to børn. Der er 2 1/2 års mellem dem. De har et fantastisk forhold ,og er tæt knyttet til hinanden.

Det er vigtigt med søskende. Man lærer, der er andre end en selv, der skal have kærlighed og opmærksomhed, og man føler sig aldrig alene. Og når man bliver gammel har man hinanden til at mindes barndommen.

Jeg elsker min søster ❤️

Knus Janni

2 kommentarer

 • Mariann Bram

  Jeg mistede min 4 år ældre søster i 1980…..hun begik selvmord. Det kommer jeg aldrig over, savner hende utroligt meget selv om det er så mange år siden og jeg nu selv er den ældste i min lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Det gør mig ondt at høre😢 forstår godt du aldrig kommer dig over det, men du må være stærk, og har hende for altid i dit hjerte❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sej gammel mand