Fart over feltet!

Mænd og shopping

18902958_10211194513473363_1922809849_n

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at mange mænd ikke kan lide at shoppe. Min Karsten hader det! Det er det værste i denne verden, synes han. Han bliver direkte ked af det, som han siger. Når jeg endelig får lokket ham med på shopping, så forsvinder han pludselig, og så finder jeg ham siddende på en cafe 😂

Jeg ELSKER shopping! Jeg bliver total høj, og får et adrenalin kick ud af det. Jeg er ikke en shopaholic, der bare køber for at købe. Det skal være noget,jeg føler jeg mangler. En ting jeg er vild med er klassisk tøj. Lækre kvalitetsting, der godt nok koster lidt ekstra, men som man kan have i mange år.

Følelsen af at gå ind i en butik, kigge tøjet igennem, og så finde noget jeg bliver vild med, gør mig så glad. Jeg kan nærmest få susen i maven, og glæde mig, til jeg skal have det på. Det er først når jeg kommer hjem ,den dårlige samvittighed rammer mig, når jeg ser Karstens ansigtsudtryk, han bliver virkelig ked af det. Egentligt forstår jeg det ikke, da jeg jo selv betaler af mine egne penge.

Jeg vil egentlig hellere skynde mig op, og hænge det ind i skabet, så han ikke ser det, før jeg tager det på. I virkeligheden tror jeg ikke, jeg er den eneste som har en mand, der ikke bryder sig om shopping.

Karsten har ikke købt nyt tøj de sidste 3 1/2 år! Han synes han har masser af dejligt tøj, og behøver ikke noget nyt. Til gengæld bruger han store summer på mange andre ting. TÆNK hvis jeg havde stået med tudefjæs ,når han kom glædestrålende hjem med sin smukke racerbil: Cobra’en som vi kørte til Frankrig i.

Karsten synes heller ikke jeg skal farve hår, ordne negle, eller bruge penge på make-up. Det er sjovt man kan være så forskellige. Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus😊

Her den anden dag, skulle jeg underholde en af Karsten venner, mens han var til møde. Det var faktisk Mogens, som vi besøgte i Nice. Han er en af de få mænd, som godt kan lide at shoppe, og har tålmodigheden til det. Det var en fornøjelse at være ude, og ose med ham. Jeg fik købt den fineste kjole og en lækker taske.

18928409_10211194514393386_46545910_n
18928478_10211194514073378_507636642_n

1 kommentar

  • Jeanette

    Hej Janni er vild med tasken og må bare eje den👍 Hvor er den fra og mærke? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart over feltet!