Mænd og shopping

Cannabis

19074986_10154572556488456_1397881649_n

Mange har spurgt ind til Cannabis, da jeg tidligere har lavet et indlæg om min fars kræft sygdom.

Jeg har været i kontakt med Jørgen Valentin på 49. Han har taget Cannabis de sidste 4 år. Han har ikke cancer, men lider af PTSD panikangst dystymi personlighedsændring. Han har også kronisk gigt samt et flækket bækken, ja listen er lang. Han har eksperimenteret med Cannabis på egen krop i udstrakt grad, da han døjer med så mange sygdomme.

Han har frivilligt startet FMCD.

Jørgen er meget aktiv i Cannabisdebatten, har talt med flere overlæger, ministre og folketingsmedlemmer over de sidste 5 år.

Han har stiftet bekendtskab med den kendte Rick Simpson.
Derigennem har han fået lov til, at oversætte hans bog til dansk sammen med en masse andre frivillige.
Jørgen kom i kontakt med Rick Simpson i december 2012. Han var dengang på lykkepiller , som mange andre i DK. Han ville ud af det, og søgte derfor nettet tyndt ,og så da filmen Run from the cure. Der var han overbevist! “Jeg måtte finde ham ,og det lykkes at komme i tale med ham”. Han fik derefter lov til ,at oversætte hans bog til Dansk, som så kunne deles ud gratis til den danske befolkning.

Bogen kan hentes her gratis.

Det er interessant læsning, da mange er ramt af kræft, de fleste mennesker er autoritets tro, retter sig efter læger ,og specialisters anbefalinger. Vær åben overfor alternative løsninger, vær glad og positiv, det er den bedste medicin, der findes. Til alle som sender mig mails, og skriver i min indbakke omkring Cannabis . Læs bogen og kontakt Jørgen Valentin.

19047946_10154572556508456_10821043_n

Knus Janni

7 kommentarer

 • Jonna Justensen

  Tak for en god artikel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som ejer af en gro butik, der sælger udstyr til folk der elsker at dyrke planter året rundt, Cannabis og drivhus planter. Så møder jeg hver eneste dag mennesker, der føler sig klemt og glemt i systemet. De føler sig nødsaget til at tage sagen i egen hånd for at kunne få en normal hverdag igen. En hverdag med cannabis som smertelindrene middel. Hvorfor F… skal man gå og føle sig skyldig, fordi man anvender cannabis, som et middel til at holde ud og fungere igen. Det er ikke “Tågere” vi snakker om, men almindelige mennesker. som ejer af Grow shoppen GorillaGrow vil jeg gerne RÅBE OP… LEGALISER.
  Jannie Ree, fedt opslag kæmpe kredit herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Andersen

  Hej Jannie Ree. Hvor kan jeg få fat i bogen om canabis. Vh. Inger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Hej Inger.
   Du kan købe bogen på nettet via mit blogindlæg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Petersen

  Jeg er i kontakt med Jørgen Valentin og modtager CBD for slidgigt i fingre, asthma og måske et islæt af KOL. Jeg har ikke taget det så længe endnu, men vil gerne læse mere om det. Vh Annette Petersen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Kære Annette, det glæder mig at hører du er i behandling 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Det vil være spændende at læse bogen For at få mere viden om cannebis

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd og shopping