Cannabis

Fald og skadestue

19389793_10211310277927402_670007014_n

Min uge har været drønende travl, med en masse nye projekter, men det har også været en dramatisk uge! Karsten faldt ned af en rampe, da han var ved at flytte ting i kælderen på sit kontor. Han mistede balancen, og stod lige på hovedet.

Det var et voldsomt fald. Han græd af smerte i 10 minutter, før han kom på benene igen, men op kom han, slugte nogle smertestillende, og susede hjem til mig. Jeg fik det helt dårligt, da jeg så ham! Karsten er jo en hård nyser, det er sjældent han græder, det var så synd for ham.

Karsten har virkelig været uheldig på det seneste. Ugen forinden, kom han til skade med sin albue, da han røg ind i en beton væg! Selvom jeg rengjorde den med sår rens, gik der betændelse i den, og den hævede op, som en bordtennisbold.

Efter alle uheldene tog vi på skadestuen. Det var Karsten ikke meget for. I kender jo mænd! De skal nærmest stå med benet i graven, før de går til lægen, men afsted kom vi. Bispebjerg skadestue tog pænt imod os kl. 22 om aftenen.

I skranken sad en spøjs kvinde, som var læge sekretær. Hun flåede nærmest tøjet af Karsten! Han var rystet. Derefter kiggede hun på mig, og spurgte om jeg var hans datter. Den har vi hørt hundrede gange før. Jeg blev faktisk lidt irriteret, og svarede surt, at jeg var hans kone. Hun blev meget stille, og fik travlt med at kigge ind i computeren. “Ja” sagde hun, “I bliver hentet af en sygeplejerske om lidt”.

Derefter kom et par friske halv stive gutter ,haltende ind på Skadestuen. De havde været igang ,med den helt store bytur, indtil den ene,havde vredet om på foden. Da de fik øje på os,glemte de alt om smerter, fod og bytur, og ville have billeder og videoer med os. De var kæmpe fans! og havde set samtlige Janni / Karsten afsnit. De var utrolig festlige og søde, så vi kedede os ikke.
19251330_10211310278287411_749391848_n

Da vi kom ind til lægen, konstaterede han hurtigt, at Karsten skulle i akut antibiotika behandling, grundet betændelsen i albuen. Hjalp det ikke, skulle han under kniven. Så røg han videre til røntgen, hvor de kunne se, at der nok er revet en sene over i skulderen, grundet faldet i kælderen. Nu venter vi på en scanning i næste uge.

Ja! Vi keder os aldrig her på Vedbæklund. Min mand kommer ud for lidt af hvert med sygdom og fald. Nu håber jeg, at han snart bliver frisk igen, og ikke kommer ud for flere uheld. Knus fra os

19357438_10211310276327362_1081074144_n

2 kommentarer

  • Inger Andersen

    Det en sej mand du har😊 God bedring til Karsten .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grete Høgh— Mogensen

    Føler med jer , god bedring til Karsten

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannabis