Fald og skadestue

Træt af karsprængninger

19512111_10211401790695164_1155694962_n

Jeg er desværre en person , der let får karsprængninger. Har lidt af det i mange år, men blev rigtig slemt, da jeg fik barn nr 2.

Har også døjet med åreknuder efter graviditeter , men de er fuldstændig fjernet. Desværre er det ikke så nemt med mine karsprængninger, når jeg får dem fjernet et sted ,kommer de et andet sted.

Jeg har gået i mange år på en klinik i indre København, hvor jeg fik fjernet dem med Scleroserings metoden. Det udføres med en meget tynd kanyle, der mærkes som små prik i huden. Gennem nålen indsprøjtes saltvand eller aethoxysclerol ind i sprængningerne. Væsken udløser en irritation i blodårevæggen, således at karret nedbrydes. Det anbefales at få denne behandling udført i vinterhalvåret.

Nu har jeg kastet mig ud i laser, har været forbi Aesthetics klinikken, som tilbyder permanent fjernelse af karsprængninger både i ansigtet , og på kroppen.

Laser og IPL er begge lyskilder, som i de seneste år, er blevet brugt til at behandle hudens tilstand med. Da laser kun benytter sig af en bølgelængde er den meget specifik, og kan derved ramme meget specifikke elementer i huden inklusiv melanin.

Har fået to behandlinger , der skal gå et par uger imellem, så nu håber jeg på at det hjælper. Antal behandlinger er individuelt fra person til person, og hvor stor skade, der er i huden.

Nu får i før billeder, så følger efter billeder om nogle uger.

19512620_10211401789375131_772286863_n

1 kommentar

  • Ejjj, håber det virker for dig ellers skulle du prøve min veninde, Møhring Ellipse, som du kan finde på FB og hendes egen hjemmeside. Hun er god – og sjov at være sammen med tilmed;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fald og skadestue