Træt af karsprængninger

Stor begivenhed i Ree park

19758459_10211470491652645_227976744_n

Parkens hun næsehorn Bashira nedkom klokken 20:32 med en fin lille velskabt næsehornskalv. Det er anden gang at Bashira nedkommer, første gang var også i Ree Park for godt to år siden,hvor Skandinaviens første sorte næsehorn fødsel fandt sted, kalven som nu er en fræk teenager fik navnet Mandela.

Det lille nye medlem af Ree park, er først lige kommet på benene ,og alt er fortsat helt nyt. Efter 40 minutter kom kalven op at stå første gang ,men der gik ikke længe før den fik overbalance ,og måtte lægge sig ned for et hvil.

Vi kender endnu ikke kønnet på kalven da der ikke er adgang i stalden før i morgentimerne, dette for at mor og barn kan få ro og privatliv. Til gengæld er alt overvåget af kameraer og personale af sikkerhedsmæssige hensyn, så de første rigtige billeder kan først tages i løbet af i morgen.

Kalven vejer ca. 40 kg ved fødslen og har ligget i Bashiras mave i hele 14,5 måned. Godt gået Bashira, et nyt eksemplar af en truet dyreart er kommet til verden. Det sorte næsehorn er super sjældent , og hvert et individ tæller. I øjeblikket dræbes nemlig imellem 2-3 næsehorn i døgnet af krybskytter. Bashiras lille sensation kan opleves på livecam i Ree Park. Se billederne flere følger.
Knus Janni

19692528_10211470491972653_910542397_n

2 kommentarer

  • Helle

    Fantastisk park, der bliver bedre og bedre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate Kaspersen

    Den er sku da bare så nuttet, godt I passer på den. Jeg har fulgt jer to på tv osv. og ved sku godt, at janteloven er intakt herhjemme, men jeg synes I er et godt par, så super dejlige forskellige og jeg elskers Karsten sunde fornuft. Hvad tænker i selv den skal hedde? God sommer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt af karsprængninger