Stor begivenhed i Ree park

Træt af tigger breve

19970914_10211529132438628_1203148355_n
Jeg synes det er trættende at gå i postkassen, og finde tigger breve hver dag til Karsten. Det er synd for ham, da han ikke kan redde hele verden. Det er lidt ironisk når folk følger os på TV, og tror han smider om sig med penge. Vi lever meget sparsommeligt, jeg går i ski tøj om vinteren i mit eget hus, for at spare på varmen.

Folk tigger om alt lige fra hundemad til mærkelige projekter. Alle synes jo altid de har et godt projekt. Min Facebook er også fyldt op med henvendelser om det ene projekt efter det andet. Ellers prøver folk at ringe til mig, eller smutter ind i vores indkørsel når jeg åbner porten.

Jeg forstår 100 procent, at folk har deres udfordringer økonomisk, og vil gøre hvad som helst for at klare skærene. Men at tro min mand kan lege bank, og hjælpe alle, så må man tro om igen. Han bliver faktisk ked af det, og vil helst undvære disse henvendelser!

Hvis det ikke er breve, opringninger, folk der forsøger at snige sig ind af porten, så står der psykisk syge foran huset. Her forleden stod der en kvinde, som nok lige var stukket af fra den lukkede afdeling. Hun råbte og skreg, og sagde at huset var hendes. Jeg måtte løbe ind, lukke døren,og ringe til Karsten, og advare ham, så han kunne passe på, når han kom hjem.

Penge kan gøre livet nemmere på nogle punkter, men de har også en bagside.

19894039_10211529144878939_336914203_n

6 kommentarer

 • Skidegodt indlæg!! Og fedt, at du tør skrive det ‘højt’, for det er sgu nok lidt tabuagtigt.
  Kender det lidt fra os selv, hvor folk kommer for at ‘låne’ penge med alle mulige undskyldninger til grund og når så Rene låner dem pengene, ‘glemmer’ de at betale tilbage- kæft hvor er det også ringe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina 3

  Jeg kan ikke lade hver med at grine.
  Ser jer på tv og syntes i er super. Jeg kan ikke
  Forstå man kan få dig selv til at spørger
  Om penge fra Karsten når man på tv kunne lære meget om ikke bare at bruge løs og blanke sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft det godt skrevet Janni! Utroligt at folk kan få sig selv TIL DET! Man græmmes sgu nogen gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvis man har økonomiske udfordringer, så må man jo arbejde. Ingen behøver at gå tiggergang, hvis de tager ansvar for sig selv. Der er masser af muligheder – blandt mange andre kan jeg pege på det at arbejde hjemmefra ved at dele informationer om ny teknologi.

  Jeg undlader at skrive hjemmeside, for så vil Janteloven straks komme i spil – og det gider jeg ikke bruge energi på :-), – men skulle du få henvendelser på den konto, er du velkommen til at oplyse dem min e-mail.

  Fortsat god sommer,
  Jannie (med “e” i enden) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare dejlig hudløs ærlig, Karsten fik bare en super fed idé på det rigtige tidspunkt, idéer er der mange af, men gode idéer kan KUN blive til noget hvis du slider og slæber 24/7 over en længere periode, sidder oppe til midt ud på natten, alt imens vennerne hygger på café og taler om ALLE deres gode idéer.

  Tak Karsten……for din gode idé, må du leve rt langt og lykkeligt liv sammen med din familie og dem du ellers holder af.
  Hilsen Henrik Ljungström

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Trelde

  Forstår dig godt….men hvem er Carsten Ree?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor begivenhed i Ree park