Slået ned af toiletbræt

Spærret inde!

20187131_10214459003375876_503743746_o

Jeg er på shopping tur i København med min datter. Da vi skal hente vores bil i Illums parkeringskælder, finder vi ud at der er noget galt.

Der er fuldstændig kaos i kælderen! og alle holder i en lang kø også op af rampen. Min første tanke er, at nogen er kørt ind i hinanden, men finder hurtig ud af, at der er ildebrand i Silkegade. Min første tanke er: Åhh nej! bare de har fået reddet alle ud. Min anden er: hvor uheldig kan man være, jeg skal jo hjem, og lave mad til Karsten.

Gudskelov har jeg min datter med i bilen, så vi bruger tiden til at tisse, hyggesludre og forsyne os med kaffe og kage. Det er jo vigtigt man får det bedste ud af situationen.

Jeg er ikke det mest tålmodige menneske, i verden, derfor håber jeg snarest,at blive lukket ud af den klaustrofobiske kælder. Jeg har prøvet mange ting, men aldrig at der er brand i Københavns gader. Jeg troede at dette skulle være en hurtig smuttur ind til byen, nu hænger vi her.

Livet kan hurtig tage en drejning når man mindst venter det.
God aften til alle😊

1 kommentar

  • Pia

    Karsten har vel lavet mad til dig når du nu har været lukket inde i byen :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slået ned af toiletbræt