Spærret inde!

ENDELIG FERIE – Vi knaldede hele natten :)

Så er det blevet tid til tiltrængt ferie sammen med min mand, familie og nære venner 🙂
Det har virkelig været en stressende periode på det seneste.
Min mand trænger også til ferie efter et hårdt halvår hvor han jo har fået skiftet hofte og har skullet komme sig efter operationen og senere kom han ret alvorlig til skade med albuen så også den har drillet en del. Ja, det kan være hårdt at komme i reparations alderen.

Ferien stornyder vi i Frankrig hvor programmet står på sol, sol og mere sol og så alt for meget mad.
Men pyt med at det kommer til at koste ekstra timer i træningsstudiet når vi kommer hjem for det er alle de ekstra kilo værd der truer med at sætte sig de forkerte steder.

I år holder vi ferie sammen med familie og nære venner og det giver sig udslag i nogle ret festlige aftener. Især min mors mand Johnny er ret underholdende, han kan et utal af sange, altså dem i den frække kategori så det er virkelig morsomt når han efter desserten giver et par numre.

Mine to papsønner William og Oliver er også med på ferien og det er rigtig skønt at have så meget tid sammen, det der med at blande unge og mere modne mennesker giver altså en ret fed cocktail og jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så skægt som på denne her ferie.

Jeg når ikke at skrive så meget som jeg plejer her på bloggen i ferietiden men jeg lover at vende tilbage med masser af historier når vi alle sammen er tilbage fra ferie.

Rigtig god ferie til dig og dine 🙂

KH

Janni

fullsizerender

 

 

 

1 kommentar

  • sus

    hej janni- rigtig god ferie og nyd hinanden for det da tiltrængt for jer begge 2 ❤️❤️skønt når man ser folk virkelig nyder hinandens selskab som i 2 gør 👍🏻👍🏻god ferie
    p.s send lige lidt varme hjem til denmark 😋😋
    venlig hilsen fra sus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spærret inde!