ENDELIG FERIE - Vi knaldede hele natten :)

Det lugter lidt af fisk !

Det lugter lidt af fisk!

Jeg er altså ikke verdens største fiskespiser, også selvom de efterhånden så berømmede omega 3 olier skulle være så fantastiske for kroppen.

Der sker bare et eller andet, når fisk smager for meget af fisk eller når der i det første stykke fisk, man forsigtig putter ind i munden, er et lille fiskeben eller to fra dyrets fiskeskelet – ja – så står jeg fuldstændig af og skubber tallerkenen langt væk og bestiller en bøf istedet.

Men jeg er vanvittig fascineret af dyr sådan helt generelt, også havdyr og forleden fik jeg en oplevelse helt udover det sædvanlige.

Vi var ude og sejle på middelhavet, da 10 kåde delfiner i over en time lavede det flotteste show.
Stimen af delfiner havde ganske enkelt valgt at lege ved og omkring skibets stævn og delfinerne både, sprang højt, svømmede om kap og en enkelt, var helt oppe og nærmest stå på halefinnen.

Det var en helt vild oplevelse, at se de store fisk i deres eget element og på eget initiativ, danse en vand pantomime som jeg sikkert aldrig får at se igen.
Vi var helt oppe i det røde felt og råbte og skreg af fryd – Dyr, til vands, til lands eller i luften er nu smukkest når de har deres frihed.

Se et par stykker af delfinerne i videoen 🙂

Knus

Janni

fullsizerender-3

1 kommentar

  • Åhhh, hvor fint! Dejligt for dig at få sådan en oplevelse. Vi sejler jo også på Middelhavet, da vi har både hus og båd dernede så jeg ser dem ofte, men er hver lige fascineret og føler mig utroligt privligeret over at få lov at opleve sådan et syn:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG FERIE - Vi knaldede hele natten :)