blonder og sommer brune ben.

Der er så meget kvinder ikke forstår

img_8779

Hver anden søndag er der Formel 1, en spændende sport for mange mænd.

Jeg selv bliver rundtosset af at se det, de drøner rundt og rundt, det er kun farten som tænder mig.

Tænk at sidde klistret foran skærmen som Kars
en gør, han er besat af motorsport. Det samme er hans venner, de gør det til en kæmpe begivenhed når der ruller et løb henover skærmen.

De gør det til en ren mandehørmer dag med masser af mad ,og lidt at drikke.

En af de ting de spiser,er noget de kalder løve mad – virkelig mandigt – det er  i virkeligheden bare tatar med rå æggeblomme ,og alt det der som hører til en tatar mad.

Når så den er sat til livs ,følger alt muligt koldt smørrebrød i en lind strøm ,som bliver sat til livs ,mens de ca. 7 formel 1 herrer hujer ,når bilerne brøler forbi på den store skærm ,og verdenssituationen klares samtidig. ,

Jeg løber som regel ud af huset med mine hunde, og holder mig langt væk fra formel 1 platformen til de alle er gået hjem.

Grunden til jeg tager mine hunde med, er fordi en af vennerne rent faktisk mistede sin hund under en Formel 1 sammenkomst hos os.
Den tragiske årsag var at de glemte at lukke porten og hoveddøren, og ud stak den lille søde hund på 2 år.

Efter en halv times racerløb blev formel 1 drengene  ringet op ,og fik besked om at hunden var kørt ned på Strandvejen.

Hunden var fuldstændig flad, der var kun halsbåndet tilbage, det var en voldsom oplevelse ikke alene for hundens ejer men også for resten af formel 1 holdet ,og i den grad også for mig.

Derfor efterlader jeg aldrig mine hunde hjemme når der er formel 1, mænd glemmer åbenbart alt omkring dem når de ser sport.

Det gjorde nu ikke alene et usletteligt indtryk på mig, det satte også en gevaldig dæmper på formel 1 drengene, i hvert fald den dag.  I dag sidder de atter rundt om bordet ,og er vilde i formel 1 øjnene ,men til gengæld har de husket både at låse døren og porten 🙂

fullsizerender

1 kommentar

  • UHH, her i huset er vi to som ser F1- jeg er faktisk også lige pjattet med det og har været i både Spanien og Tyskland og se det live, meeeen jeg glemmer altså ikke min hund over det😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blonder og sommer brune ben.