Næsten kvalt

Bio tur og store pølser

20891534_10211869882557168_1062706592_n

Igår blev jeg inviteret i biografen af min mand for, at se dokumentaren om den kendte racerkører Ronnie Peterson.
Jeg har set frem til denne aften, hvor vores gode venner fra Jylland også er med. Det er et sæt venner Karsten har kendt i over 30 år. En af dem hedder Frank. Han har kørt racerløb ligesom Karsten, og været hans højre hånd på Den Blå avis.
De ankommer glade til vores hus i Vedbæk. Karsten har sagt, at jeg ikke behøver at lave mad, da han vil give en middag. Jeg får et helt chok over at Karsten har taget spenderer bukserne på, og glæder mig over, at jeg for en gangs skyld ikke skal være Hausfrau😅. Vi får et lille glas champagne inden afgang, mens vi hyggesnakker.
Vi kører ind mod byen, og pludselig er tiden ved at løbe fra os. Karsten foreslår at vi spiser en pølse fra pølsevognen, der ligger tæt op af Palads. Den er vi allesammen med på, så kan vi jo altid spise efter filmen. Vi får en pølse hver. Jeg tager en af de store, elsker jo pølser! Det bliver 118 kr. Karsten går nærmest i chok. Han synes det er alt for dyrt for et par pølser, specielt når vi selv har sodavand med. Så der er lidt diskusion frem og tilbage med pølsemanden.
Karsten får dog lov til, at betale det fulde beløb, og vi haster ind i biografen. Jeg tænker, at det ikke er en film for mig, så nu er det tid til en lille lur. Men da filmen går igang, bliver jeg så opslugt, at jeg glemmer alt om at sove! Mine øjne er lige så store som the kopper.
Det er en sindsyg god film! Alt er nostalgi fra mit fødselsår som er 1970, og op til 1978, hvor Ronnie Peterson desværre mister livet. De smalfilm de har fra dengang, er jo så fantastiske, og stemningsfyldte, at man lever sig fuldstændig ind i filmen. Karsten er stolt over, at jeg stadig er vågen, og endda roser filmen, for jeg er kendt for at snuppe en lur i tide og utide.
Vi forlader biografen for at finde noget mere at spise. Vi er kun småsultne, så vi tager bare lidt salat med hjem, og selvfølgelig ryger der lidt rugbrød og leverpostej på bordet. Gæsterne er yderst tilfredse, og vi hygger resten af aftenen.
Det blev en billig omgang for Karsten, som var meget tilfreds, da han lagde hovedet på puden.
Knus fra os

20939039_10211869882677171_1666705563_n

2 kommentarer

 • Bedste

  Har lige skrevet, at jeg elsker Jannis blog m.m.
  Men om det bliver videresendt, eller om der er censur ?? Var i hvert fald ikke nødvendigt i mit indlæg 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Det bedste var at I hyggede jer, men Karsten kom nu frem i skoene og hiv “muldvarpen” frem. Det er så helt klart, at det er en del af dit image, men dine helt vidunderlige søde hustru SKAL da forkæles, og du elsker hende jo helt vildt 👜Så forkæl hende lidt mere, du har jo råd til det. Smukke kram 👒

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten kvalt