Måtte en tur til psykolog

For få timer i døgnet.

img_7280Efter en hektisk tid med TV optagelser til “Forsidefruer”, og arbejde med min selvbiografi, er der endelig tid til at se mine skønne veninder og familie. Hold op hvor er det dejligt! De har været savnet.

Jeg har også mere tid til Karsten, som har hårdt brug for mig. For et par måneder siden faldt han ned af en rampe. Den mand er bare uheldig! Han havde smerter, men til at begynde med kunne lægerne ikke finde ud af, hvad der var galt. Efterfølgende opdagede de, at der er revet to sener over! Så f
or tre uger siden, måtte  han endnu engang på operationsbordet, igennem et smertehelvede, og bære armslynge i flere uger. Så jeg har ikke kedet mig på hjemmefronten, og har haft de hurtige sko på for, at servicere min stakkels mand.

img_7277

Karsten og jeg har været en tur i England til det årlige Goodwood Revival. Et event der strækker sig over tre dage, med masser af ræs fra historiske biler. Om dagen er alle klædt i tøj fra 40,50 og 60’erne. Om aftenen er der fest, og folk fyrer den af. Den første aften var der middag på slottet hos Lord March. Det er altid en udsøgt oplevelse. Den sidste aften var der kæmpe Galla fest med 3000 mennesker.

img_7275

Der var jo premiere på forsidefruer i torsdags. Det gik rigtig fint, der blev taget godt imod os, med et højt seertal. Jeg ser frem til de næste afsnit, der kommer kun mere fart på! Vi havde også en skøn presse dag. I kan nyde billederne, som min Ghost writer Jimmy Støvring har taget, han er en fremragende fotograf.

img_7278

Det har været stort at arbejde sammen med Jimmy omkring min bog. Han har formået at nå ind til mig, så jeg har åbnet op fra min fortid. Det har været en lang rejse, nærmest en form for terapi, at berøre mange af de oplevelser, jeg har lagt låg på. Ting i min barndom, som jeg har fortrængt, er pludselig kommet op til overfladen. Jeg håber, at i har lyst til at læse den, den bliver ikke kedelig.

img_7279

Jeg har også nydt mit dejlige barnebarn. Han er sund og rask, vokser jo hurtig, og får mere og mere personlighed. Det er så livsbekræftende med sådan en lille fyr, og jeg er mega stolt over, at være blevet farmor, så han må gerne skrige farmor på gaden, når han bliver større.

img_7281

Så ugerne er spurtet af sted, og jeg glæder mig til , at kunne slappe lidt af. Og hvem ved, måske kunne Karsten servicere mig lidt, for en gangs skyld😜

God søndag til alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måtte en tur til psykolog