For få timer i døgnet.

Alle kvinder burde have en DAD

fullsizerVi lever efterhånden i en meget utryg verden, og vi kvinder er især udsatte, når vi færdes alene om aftenen eller natten.

Derfor har jeg anskaffet mig en DAD, som er en Bluetooth teknologi, der tracker DIN location, og sender alarm til DIT netværk.
Den har en håndrem, som sikrer et godt greb, så DAD enheden ikke kan slås ud af hånden på bæreren. Den er nem og diskret at have med i tasken.
Den indeholder en stærk og kraftig markeringsspray, som kan spores på overfaldsmanden. Og så har den en kraftig lygte, der blænder, og distraherer overfaldsmanden i mørket.

Desværre er peberspray ikke lovlig i Danmark men hvis den bliver det en dag, skal jeg være den første, som anskaffer mig en. Min DAD er allerede forberedt til en peberspray patron. Tjek den her.

Sørgeligt at det har taget sådan en drejning i Danmark, at man ikke længere føler sig sikker. Da jeg boede i USA i 90’erne, pralede jeg altid med, hvor trygt og godt vores land var. Her kunne vi sove med døre og vinduer åbne om natten, og vi kunne gå i fred og ro på gaden, også om natten.

Nu hører vi om skud drama hver eneste dag. Vi har politi helekoptere hængende i luften, som i USA, vi lever i terror frygt, og der er i massevis af indbrud og hjemmerøverier. Vi er buret inde i vores hjem med alarmer, og jerndøre, man ikke kan skyde igennem. Det er skræmmende.

Jeg savner de gode gamle trygge dage, før anarkiet startede. Dengang man efter en god tur i byen, kunne trippe hjem på ømme danse fødder, med stilletterne i den ene hånd, en hotdog i den anden hånd, og se solen stå op sammen med sine veninder, og føle sig tryg. Det var tider. Jeg håber, at de kommer igen.

img_9156

4 kommentarer

 • Hanne S

  Herhjemme har jeg i de sidste 20 år altid haft en peberspray. Nu går jeg ikke i byen mere og bor på landet men pebersprayen står klar, da man desværre heller ikke kan føle sig sikker på landet mere 😢
  Jeg husker også tiden hvor man netop gik hjem på bare tæer fra midt København med godt humør og en fransk hotdog. Såbegyndte mand at sørge for et bundt nøgler med en lang nøgle i og så senere en hårspray indtil vi fik fingrene i en peberspray.
  Hellere tage bøden og kunne forsvare mig selv. Nu er det både boldtræ og peberspray herhjemme OG en kæmpe hund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Rigtig god idé👌🏻
  Jeg har nu altså haft en peberspray de seneste 7 år.
  Smart at den er forberedt til en sådan, og en gps er jo også smart, så man kan trackes, hvis man er blevet væk.
  Sådan en ønsker jeg mig nu❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Rigtig god ide. Men alle kvinder burde også kunne forsvare sig selv på anden vis, ved at slå igen. Går selv til selvforsvar og dette kan anbefales til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Det er rigtig, alle kvinder burde også lære selvforsvar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For få timer i døgnet.