Alle kvinder burde have en DAD

Mine lunger hvæser

img_7346

Jeg er godt træt af at være syg! Det har snart stået på i 4 uger.

Først fik jeg konstateret lungebetændelse, og kom i penicillin behandling. Derefter hvæsede mine lunger, som om jeg havde røget 40 cecil uden filter hver dag hele livet! Min stemme lød som en blæse bælg, og jeg kunne næsten ikke trække vejret, når jeg gik op af trapperne hjemme på Vedbæklund.

Så jeg gik igen igen til lægen, og denne gang fik jeg ordineret en slags astma medicin, da det viste sig, at jeg har broncospasmer. Efter et par dage med medicinen, er jeg nu endelig ved at få mine lunger tilbage, det er befriende!

Jeg har travlt med det sidste på min bog, og samtidig er jeg ved at producere nogle små videoer til bloggen, som reklame for bogen, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Igår var jeg en tur forbi Frederikssund arrest og Horserød, til et følsomt gensyn, som i kommer til at se. Idag går turen til min gamle barndoms by Sorø, og et par af de andre steder jeg har boet. Jeg har flyttet mange gange i mit liv, så i kommer ikke til at se alle stederne. Vi skal også forbi min gamle privat skole, hvor der var kæft, trit og retning samt et knald over fingrene, hvis man ikke lystrede! Jeg er mere end en gang kommet hjem med røde fingre, det savner jeg ikke.

Det bliver endnu en følsom og nostalgisk dag, i det hele taget, som jeg har sagt før, har og er det en voldsom rejse dybt ind  i sindet, så psykologen tjener godt i denne tid. Jeg er spændt! Bogudgivelsen venter lige om hjørnet, og jeg glæder mig utroligt meget. Jeg håber i alle vil læse med.

Kærlig hilsen Janni🌸

img_7345

4 kommentarer

 • Inger

  Hej Jannie. Det bliver spændende at læse din bog når den kommer. Bare sige at det er vildt sjovt at se jer i forsidefruer😊 Du er altid nede på jorden. Pøj.pøj med bogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Godt du er ovenpå igen❤️ Hvornår udkommer din bog, og hvor kan den købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Stort tillykke med din kommende bog og selvom det kan være hårdt at kigge tilbage, så er det sikkert også meget lærerigt. Gold digger, nej det kan man vist ikke sige om dig. Tager hatten af for, at du selv knokler og tjener dine penge, trods en velhavende mand. Vi kvinder er faktisk mega seje og kan godt selv! Til sidst et tak for dine altid ærlige og sjove udtalelser i “Forside Fruer” Du er simpelthen for skøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Tak🙏🏻 Er glad for du vil læse min kommende bog.Er meget spændt på hvordan den vil blive modtaget. Tjener mine egne penge,det har jeg det godt med. Glæder mig du følger med i forsidefruer. Kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle kvinder burde have en DAD