Mine lunger hvæser

Skosålerne slidt op i Rom

img_9286Min søster og jeg har været en smuttur i Rom. Vi var væk i tre dage, og det passede perfekt med, at Karsten var en tur i New York med sin bank.

Det er efterhånden længe siden jeg har været sammen med min “søster stang”så intenst, da jeg har travlt med arbejde, og min mand. Men nu skulle der findes tid! for Mette fylder snart 50, så turen til Rom blev hendes fødselsdagsgave.

Min søster er festlig selvom hun ikke drikker alkohol. Hun er mere til varm cacao, og så skal hun minimum have en kage hver dag. Hun er hyper aktiv og har kun brug for få timers søvn. img_9289

Dagen starter med, at Mette total morgenfrisk ligger og kigger på mig kl 05. Jeg fornemmer det, og selvom jeg synes det er midt om natten, er jeg nødt til at stå op, og så starter hendes maraton.

Vi går mellem 10 og 12 km hver dag, når jeg altså ikke beder om nåde, og får lov til at puste ud på en cafe. Vi får shoppet, og ser alle de smukke seværdigheder byen indeholder. Vi bruger ikke så mange penge på mad, da min søster er yderst kræsen.

En enkel aften gir vi den gas på toppen af vores hotel, hvor min søster får en ekstra kage og kaffe. Vi hygger til langt ud på natten.

img_9313

Det var dejligt med en miniferie med søster hygge, det burde vi gøre noget oftere. Jeg savnede selvfølgelig Karsten. Han kom heldigvis hjem samme morgen som jeg, godt klatøjet, efter en lang flyvetur, og et hårdt program for så få dage.

Vi delte oplevelser, og han grinede af mine ømme fødder. Han var naturligvis mindre begejstret for de ting jeg havde købt. Karsten havde valgt at spise morgenmad på Mac Donalds i stedet for sit dyre Newyorker hotel, han blev utilpas over det var så dyrt.

img_9314Jeg synes det er vigtigt, at gøre ting hver for sig, når man er i et parforhold. Så går man og længes efter hinanden, og bliver lidt nyforelsket når man ses igen. Det er skønt.

Weekend kram fra Vedbæklund

fullsizer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine lunger hvæser