Skosålerne slidt op i Rom

Under kniven

img_7432Efter mange overvejelser besluttede jeg at få nye bryster. De gamle blev lavet for 10 år siden, og gik efterhånden syd på. Derudover fortalte min sjette sans mig, at alt ikke var som det skulle være.

Min intuition endte med at få ret. Mit ene bryst var lækket. Som i kan se på billedet, så det ikke særlig lækkert ud, og værre: måske har silikonen vandret rundt i kroppen. Det var ikke et rart syn, at vågne op til, da min søde læge Bo Jønsson fra Aleris – Hamlet i Søborg viste mig det.

img_7433

Til alle dem som har haft travlt med mig på Facebook, bliver jeg nødt til at sige: Stop jer selv! Jeg fik ikke i tidernes morgen lavet bryster for at rende rundt, og flashe dem. Nej jeg fik lavet indgrebet, fordi jeg havde fået to vidunderlige børn. Enhver ved at bryster ændrer sig efter graviditet og amning. Sådan er det, og hurra for plastik kirurgien, som gør det muligt at få et par nye flotte bryster. Det kan måske lyde overfladisk for nogle, men det er vigtigt at føle sig glad.

Bryster betyder meget for kvinder. Det er en del af vores kvindelighed. Og det er dejligt at kunne hoppe i en bikini,og føle sig veltilpas. Jeg vil til enhver tid anbefale alle kvinder, at få dem lavet hvis de er utilfredse.

Så ud med janteloven, og alle folks sure opstød! Som min mor altid siger: hvis du ikke har noget godt at sige, så ti stille.

img_7434Jeg er lykkelig for mine nye bryster, og det er det vigtigste. En stor tak til en af Danmarks dygtigste læger Bo Jønsson. Det har været en fornøjelse at være hos jer Aleris-Hamlet i Søborg. Alle har taget sig sødt og kærligt af mig, og jeg har følt at jeg har været i de bedste hænder.

Knus Janni

Husk at se Forsidefruer i aften på tv.3

9 kommentarer

 • Tillykke med de nye par bryster sødeJanni, og ja fuck andres mening, det vigtigere at være tilfreds med sin krop og have fred i sindet velvidende om at de er blevet flotte efter operationen 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hej Jannie. Jeg har selv silikone bryster. Har du kunne mærke, at der var noget galt.Har den bryst der var lækket mærket anderledes iforhold til det andet bryst. Har selv silikone bryster. Har haft dem i snart 14 år. Knus og tak for et fedt program med forsidefruerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hej Jannie. Stort tillykke med de nye bryster og luk helt af for hvad andre mener om hvad du gør.fuck janteloven. Og Gud hvor jeg kender det men er blevet super god til at være SÅ ligeglad😘👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt, at du skriver om at du får skiftet dine implantater. Det er bare SÅ tabuiseret og omgærdet af fordomme.
  Jeg har selv implantater af præcis samme grund som du (børnefødsler, som har suget al indholdet ud;-)) og jeg nyder hver eneste dag at kunne tage tøj på uden at føle mig ‘fladbrystet’ og u-feminin (det var sådan eg følte mig inden jeg fik nye bryster).
  Går stadig og samler mod til at skrive på min egen blog om det……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Enggaard

  Hej Janni
  God bedring og jeg kan kun give dig ret i fuck jante loven. Jeg kender alt til det med at andre har ondt i røven pga ens hus, bil , livsstil og hvad man ellers “pynter” sit ansigt med. Jeg er 42 år og ser også forside fruerne, du virker som et fantastisk sød og omsorgsfuld menneske. Til dem der har en veninde som dig er heldig. Mine favoritter i jeres program er dig og Amalie. Ha en dejlig weekend Hilsen Maja Hagens Enggaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Kornerup

  Janni Ree du er simpelthen noget af det skønneste menneske som jeg længe har mødt 🙂

  Jeg elsker simpelthen, at du bare ALTID er dig selv 100% & at du skider “Grønne Grise 🐷” på dem som KUN
  har behov for, at lukke 💩 ud ..!

  Meget mere tv med dig & din skønne familie ❤️

  Knus Fra
  Maja Kornerup

  PS: Jeg håber, at Karsten har det meget bedre nu efter han fik sin nye hofte & at han ikke har så mange smerter i sin skulder mere efter han fik sin operation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke søde Janni med at du fik det gamle ud, og fik nye sunde bryster. Jeg synes du er den bedste på Forside Fruerne, du er så sød og fordomsfri, og den måde du har taget imod og er bedste veninde med Amalie er bare så fint. Jeg kan også godt lide Amalie, hun er en super sød pige, og en fantastisk mor. Knus til jer begge fra Anna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke med dine nye bryster, det er så fint du står frem, specielt når de er lækket. Måske flere burde få tjekket om deres bryster lækker.

  Ønsker dig en rigtig god bedring ovenpå operationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Mørk Giessing

  Sejeste power kvinde ever

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skosålerne slidt op i Rom