Under kniven

Mange smerter

c453014b-9155-49f9-abf2-b0945c898637De sidste par dage har været lidt af et smerte helvede. Jeg havde helt glemt hvor ondt man har oven på en bryst operation.

Jeg kom hjem til Karsten torsdag morgen, var ikke meget værd den første dag, havde bare behov for at hvile. Allerede fredag skulle jeg stå klar til en tur til Odense, hvor Jackie og jeg fra “Forsidefruer”, skulle deltage i et Award show for Yousee kaldet Wall of Fame.

Fredag eftermiddag henter Jackie mig, og turen går i sneglefart mod Odense. Vi har fuldstændig glemt, der er efterårsferie, og alle stresser på vejene. Det er en hård tur for mig, jeg er dopet på alt min smertestillende medicin, og falder i søvn flere gange, mens vi sidder og taler. Heldigvis er Jackie forstående, tålmodig, og tager hensyn til min slatne tilstand. Hun har jo selv prøvet turen.

Endelig når vi frem. Vi bliver taget godt imod af nogle søde fyre, bliver sat ind i tingene, og får overrakt de forskellige priser foran et veloplagt publikum. Stemingen er i top, men når drengene kommer op, for at modtage deres pris, får de krammet mig så hårdt, at jeg er ved at falde bagover af smerte. De må efterfølgende råbe ud i mikrofonen, at der skal skrues ned for kram til mig. Det er et super hyggeligt og sjovt arrangement, og inden vi får set os om, er vi på vej hjem mod Vedbæk igen.
På vej hjem over broen, går det næsten galt. Jeg er tæt på at miste mine nye bryster, da der sker en meget hård opbremsning! En stor bus er gået i stykker midt på broen, og vi er millimeter fra at støde op i bilen foran os. Jackie og jeg er begge dybt chokeret.

img_5994

Sikke en omgang! Måske var det lige lidt for optimistisk at tage på sådan en tur, så kort tid efter min operation. Hjemme venter Karsten med ild i pejsen, og en rugbrødsmad. Det er en perfekt slutning på en lang dag.

Ellers er jeg super glad for mine nye forlygter. De sidder lige som de skal. Det er det hele værd.

Knus fra Vedbæklund

1 kommentar

 • Helene

  Kære Janni

  Godt turen gik godt, og det ikke endte med knuste forlygter.

  Du bliver så flot! Synes du er gennemført lækker.

  Vh
  Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under kniven