Tilbage til Afrika

Debut som skuespiller

janniogskuespiller
Jeg har været nede i Holbæks bowlinghal og lave optagelser, til en ny dansk film “Alt betyder ingen ting”. Det var skide sjovt, at være med og glæder mig til, at se det endelige resultat.
Den handler om 4 IT nørder, som får lavet en masse ballade, på deres hjemmeside. Den ene er stor fan af mig og render rundt, med et billede af mig på alle sine bluser -selv hans sengetøj er overfyldt med billeder af mig, mens han knalder andre damer. Stakkels kvinder, der skal have en tur, mens jeg ligger på lagnerne og kigger på. Da han endelig, for første gang møder mig, hans store idol på bowlingebanen, vil han over og hilse på mig, men står på hovedet i sine snørebånd og besvimer.
Jeg er meget beæret over, at være kommet i betragtning til rollen. Jeg glæder mig til at se slutresultatet.
Knus Janni
Video: www.mediebroen.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Afrika