SVINET TIL PÅ NETTET!

Mit Önling tøj

jannitroeje
I sidste uge blev jeg inviteret ud til det sted, hvor man forhandler Önling (yndling) tøjet.
Det er et nyt dansk bæredygtigt designerbrand, skabt – med omtanke og kærlighed til kloden – af kvinden bag Rosemunde, Katrine Hannibal og hendes partner Lotte Ronan. Önling er smukt og tidløst yndlingstøj af ypperste kvalitet, fremstillet i naturlige materialer og bearbejdet med nænsomhed – og med fokus på pasform og komfort.
Da jeg trådte ind af døren, mødte jeg nogle skønne piger, Lotte og Julie, som tog sig kærligt af mig. Jeg fik lov at shoppe en masse tøj, varme trøjer, flotte bluser, en kjole og et lækkert halstørklæde med fin hue der matchede.
Alt er virkelig i den fineste kvalitet, der er ikke sparet på noget. Shoppede også et fritids sæt buks og bluse, det er så blødt og behageligt, at jeg nærmest ikke har været ude af det. Hver dag når jeg kommer hjem, hopper jeg i det, det kan varmt anbefales. 
Hvis du vil have smart kvalitets tøj til vinteren, kan jeg anbefale dig at besøge www.oenling.com

Du kan se noget af det tøj, jeg faldt for i videoen herunder 🙂

Kh
Janni
Video: www.mediebroen.dk

3 kommentarer

 • Louise Eskebæk

  Hey Janni.

  Den sorte jakke med guld knapper du har på i forsidefruer, hvor er den fra?

  Mvh

  Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Hej Janni den naturfarvede strikjakke du har på i forsidefruer (hos Tina L) hvor er den fra og hvilket mærke? pfh Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Det er desværre ikke min😊Du må skrive til Tina Lund. God aften☀️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVINET TIL PÅ NETTET!