Mit Önling tøj

Fra Dracula til lækker

img_9556
Jeg har længe været irriteret over min hage! Huden på den var så rød og irritabel, at det krævede en del make-up, for ikke at ligne “Rudolf med den røde tud” på hagen. Nu har jeg endelig fundet en løsning på problemet. Den vil jeg gerne dele med jer. Måske sidder der en med præcis samme problem.

I starten troede jeg at det var en slags rosacea (en kronisk og inflammatorisk sygdom), med min hudlæge sagde, at det var det ikke. Jeg prøvede alverdens eksemcremer men intet hjalp. Til sidst blev jeg anbefalet at gå til  Anette som ejer skønshedsklinikken Cosmetica, og endelig begyndte der at ske noget.

Anette har været sygeplejerske i mange år, og laver alt fra botox, restylane til peelinger.

fullsizerHun rådede mig til at få en Dermapen/Microneedling. Det er en ny revolutionerende behandling. Dermapen anvender et elektrisk stempel der med fine nåle penetrerer huden og nedbryder en del af hudens gamle struktur i overhudens og/eller underhuden. Det lyder drabeligt, men man mærker det næsten ikke.  Resultatet er at huden fornyer sig i en yngre, friskere og  sundere udgave – ja tak!

Efter første behandling lignede jeg en, der var blevet overfaldet af Dracula! Thank God for make-up, ellers havde jeg skræmt folk væk.

Man kan ikke se en forbedring lige med det samme, det kommer gradvist. Nu har jeg så fået tre behandlinger (ud af de fem jeg skal have), og kan se en kæmpe forskel. Jeg er bare så lykkelig! For kvinder betyder ens hud jo alt. Jeg har ellers en fin hud i ansigtet trods min alder, har i mange år fået en ansigtsbehandling en gang om måneden, og det gør en forskel.

Jeg kan varmt anbefale Dermapen/Miconeedling hos Cosmetica. Anette er super dygtig, går meget op i man stadig ser naturlig ud, med hensyn til alt hvad hun laver.

img_9474

Så hvis du også render rundt med en “Rudolf hage”, så er der altså hjælp at hente. Jeg er spændt på hvad Anette ellers kan trylle med, det er ikke sidste gang jeg lægger min ansigt i hendes hænder, og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Knus fra Vedbæk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Önling tøj