Fra Dracula til lækker

Sure kællinger

1

Nu nærmer vinteren sig, den hader Karsten og jeg. Vi er derfor taget til Afrika, hvor vi er sikre på, at vejret er bedre.

Da vi begge har haft travlt arbejdsmæssigt, er det altid rart at komme væk. Det er selvfølgelig med et stik i hjertet, at sige farvel til mine hunde, som jeg elsker højt. Heldigvis har jeg en masse dyr omkring mig her i Afrika, bla. den ældre smukke elefant Hugo, samt resten af dyrene på savannen. 

Jeg har rejst til Afrika en del gange, og har normalt aldrig haft problemer med servicen på flyet. På vej herned, var det en helt anden sag. Sjældent har jeg oplevet så sure arrogante stewardesser, fra jeg steg ind i flyveren, havde de had i øjnene. Tror ikke de kunne lide kvinder, var kun smilende og høflige overfor mændene. 

Måske havde de en dårlig dag, de virkede som om de selv mente , de hørte til  på 1 klasse, og ikke på Monkey Class. De smed min mad ned i skødet, min bestik lå på gulvet, og de vrissede af mig, da jeg sagde hvad jeg ønskede at spise. Med Karsten havde de masser af tålmodighed, og henvendte sig flere gang, om han ønskede noget at drikke, mens jeg sad ved siden af og tørstede. 

Uheldigvis sad vi med ekstra benplads -som vi selvfølgelig har fået gratis, og den sure stewardesse, skulle sidde fastspændt overfor i 20 minutter, ved start og landing. Jeg kan love jer for, at det var intenst og ubehageligt, at sidde med frøken stram. Hun smilede til Karsten, hvorefter hun så kiggede på mig med øjne, der kunne dræbe. 

For engangs skyld bemærkede min mand det, han lægger som regel aldrig mærke til noget, men selv han var i chok. Vi er enige om, at Kenya Airways skal have en klage. Heldigvis er det kun den ene vej, når vi flyver hjem, er det med Hollandske KLM. Udover det, nyder vi Afrika og omgivelserne.

Sender lidt varme hjem til Danmark.

Knus Janni

2

3

4

6

7 kommentarer

 • Simone

  #firstworldproblems …. En skam du ikke reagerede med overdrevet overskud mod dem… en evne du ellers mestrer så flot på Tv.Håber at turen ellers ikke byder på flere traumer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Hej Simone, det gjorde jeg faktisk også, jeg var stadig sød og smilende. Men selskabet skal vide at deres stewardesser har en dårlig attitude , og ikke behandler folk ordentligt. Ellers har vi en dejlig tur☀️God dag. Kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chr

  Tag og rejs i business saa. I har raad til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor? Det er vel ligegyldigt hvilken klasse man rejser på, stewardesserne bliver betalt for at arbejde og en klam attitude er ikke hvad de bliver betalt for. Ligegyldigt hvilken klasse de arbejder i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Hvor ser der dejligt varmt og skønt ud:-)
  Minder mig om mine unge dage, hvor jeg arbejdede i Afrika. Savner det ofte og er heller ikke glad for vinter.
  I må nyde dyrene, naturen, varmen, stemningen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte damsgaard

  Uha det har jeg nu prøvet mange gange men tror du ikke de har været arogante da de så flotte dig med din ældre mand og tænkt at nu skal hun fame kanøfles,,men det er bare slet ikke ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har oplevet nøjagtigt det samme da jeg fløj med Kenya airways og det var så SIDSTE gang

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Dracula til lækker