Sure kællinger

Babyelefant reddet af min mand

33

Nyfødt babyelefant havde en svær start på livet, da den ikke kunne rejse sig. Dens moder prøvede at hjælpe den op at stå, ved at løfte den med snabelen.

Derved kom den desværre til at trykke for hårdt, og den lille elefant fik beskadiget sin skulder. Desværre er det sådan i elefanternes verden, kan du ikke stå op, kan du ikke dige. Derefter opgiver elefant moderen den lille unge, og forlader den. 

Vi har et samarbejde med en fond “Karen Blixen Foundation”, som tager ud og redder disse dyr, som ikke kan klare sig selv. Karsten bliver ringet op, omkring problemet med den lille elefant, hvorefter han tilbyder, at flyve elefanten til Nairobi til et børnehjem/hospital, som hedder Davids Elefant Shelter, som ligger i Nairobi nationalpark. 

Den bliver fløjet ind i Karstens helikopter, og han tager selv med, så han er sikker på, at det hele forløber som det skal. Den var så afkræftet, da den ikke havde fået føde i tre i døgn, så den lå helt stille på hele turen.

Da de nåede frem, tog eksperterne imod den, og lagde den straks i drop. Nu må timerne afgøre, om den lille overlever. Personligt gør det ondt i mit hjerte, de hårde uretfærdige vilkår, som elefanterne lever under, plus de også er udsat for krybskytteri hver dag. Vi taler også her om en dyreart, der i de sidste 100 år, er reduceret fra en bestand på 6 millioner til en bestand på 30.000-60.000 stykker, hvilket svarer til, mellem en halv til en hel procent, af det oprindelige. Verden er et fattigt sted uden dyr❤️

Knus fra Afrika

22

11

55

9 kommentarer

 • Amanda

  Hvor er det fantastisk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Omg🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️ Tårerne triller …lille vidunderlige skabning og millioner tak til jer 😘😘😘😘❤️😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Marianne. K
  Kæmpe❤️❤️Til jer begge to for jeres kærlighed
  Til dyr. I er så fantastiske.😘der skulle være flere af jeres slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Håber virkelig på baby elefanten overlever ❤🐘 så masser af lykke til ❤🐘
  Og tusind tak til Karsten som har hjulpet elefanten ❤🐘 så den fik en chance mere i livet ❤🐘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  I er gode mennesker med hjertet på rette sted♥️
  Kan Karsten flyve helikopteren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Karsten har et hjerte af guld⭐️Det må man jo ha’, når man gør det der🙏🙏⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • john funder

  hvor er i to et skønt par med hjertet på rette sted, at hjælpe sådan en lille fyr, pænt og dejligt af jer tak for det på elefantens vegne // john funder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ava Lindl

  Hvor er det dejligt at høre i gør så meget for dyrene , og pøj pøj med den lille Dumbo 🍀🍀🍀💘💓💡💡🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Flambart

  Åhhh sidder med tårer i øjnene. Det rør mit dyrepasser hjerte dybt. Håber den overlever trods de hårde odds. Knus fra kolde Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sure kællinger