Styr jeres unger

Hektisk liv

stoettestroempe

Det har været en sindssyg uge, altså på den positive måde. Min nye bog “Golddigger -I Think Not” udkom, og jeg har haft rasende travlt.

Jeg startede mandagen med, at få fjernet en åreknude i mit ene ben kl. 8. Jeg er lidt af en kylling, hader nåle og smerter, så tog en stesolid, for at dulme nerverne. Den nåede knap nok at virke, før jeg blev lagt på bordet. Behandlingen foregik i lokalbedøvelse, men gjorde rigtig ondt, så jeg måtte bide smerterne i mig. Med benet bundet ind som en mumie, var det ud af døren sammen med min datter, der var med som chauffør. Derefter var det direkte hjem, smide stængerne op, og hvile mit hårdprøvede ben.

Tirsdag aften, skulle jeg i Go´ aften Danmark og tale om bogen. Det føltes fantastisk endelig, at sidde med det færdige resultat i hænderne! Jeg er super stolt! Som i ved, har det været en hård omgang rent mentalt, at gå tilbage i tiden og grave gamle smertefulde oplevelser frem og tale om dem. Men nu er det gjort! Jeg er så glad for bogen og det har været sundt for mig, at face svære ting fra min fortid.

Det blev også til to interviews samme dag med BT og Ekstrabladet. Det resulterede i to forsider dagen efter. Tog også forsiden hos ugebladet TÆT PÅ, og fik hele 6 sider i Femina med et interview, så dejligt.

Torsdag var så dagen, hvor min bogreception løb af stablen. Jeg var utrolig nervøs. Nu skulle der jo sættes et punktum, for det store arbejde og folk kunne nu læse og bedømme bogen.

Heldigvis gik det hele godt. Alle var glade og positive og den gamle, smukke og velholdte stationsbygning, med højt til loftet, dannede en perfekt ramme om en dejlig eftermiddag.

Du kan besøge Den Gamle Station her.

Fredag var jeg inviteret ind til en snak, om min bog i Radio24syv. Desuden fik jeg taletid i Sådanmark. Det var jeg meget taknemmelig for. Om aftenen var der julefrokost med bladet TÆT PÅ. Det var sjovt og hyggeligt. Karsten og jeg gik dog tidligt hjem, da vi skulle op kl. 06 næste morgen, for at komme i Go´ morgen Danmark. Det var rart, at have Karsten ved min side under interviewet, og det gik som smurt. Jeg er beæret over, at så mange medier har skrevet om min bog.

Lørdag aften gik Karsten og jeg død, lavede hakkebøffer og lå henslængt i hver sin stol. Det var tiltrængt, efter en travl men, fantastisk uge.

Jeg håber, at i alle vil finde min bog interessant. God læsning.

Knus Janni

taetpaa

femina1

femina2

radio24syv

dsc_0002

1 kommentar

  • Tina KH

    Godt gået Jannie:-)
    jeg så du og Karsten i tv.
    Held og lykke med et godt salg af bogen og nyd julestemningen.Ønsker du og dine en glædelig 1.advent:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr jeres unger