Hektisk liv

Lækre ting til børnene

img_7994Dette indlæg er sponsoreret.

Jeg har været så heldig at få fingrene i den lækreste madras, og det fineste boldbassin til mit lille barnebarn fra misioo.

Madrassen har et velour betræk, som kan aftages og vaskes, hvilket er ret godt med små børn. Til hverdag kan den stå op af væggen, så den ikke fylder så meget, som i også kan se på billedet ovenover. Dette tænker jeg bliver ret aktuelt, når han bliver lidt større, og der skal læses historier. Den kan desuden, foldes ud som en firkløver, så der er ekstra meget plads at tumle på, dette er især smart når der kommer andre små børn på besøg.

Boldbassinet er ikke blevet brugt så meget endnu, da han stadig er så lille, og ikke selv kan sidde op, han har dog været i det et par gange med hans forældre, han var meget fornøjet, det bliver helt sikkert et kæmpe hit om et par måneder. Der er den lille detalje, at man selv kan bestemme farve på de bolde, der medfølger så man selv kan sætte sit eget præg.  Det fås i forskellige størrelser, og så kan man vælge mellem et rundt eller en firkantet form.

Både madrassen og boldbassinet er i super lækker kvalitet, og så er de også pæne at have stående😊

Så hvis du mangler at købe en julegave til dit barn eller barnebarn, så vil jeg helt klart anbefale at tjekke denne side ud www.misioo.dk, hvor du kan få fingrene i den lækre madras og det fine bassin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hektisk liv