Lækre ting til børnene

Masai kvinder laver julepynt:

img_9886

Jeg har taget julepynt med hjem fra Afrika, vi har en gruppe Masai kvinder siddende i vores Camp, de laver flotte smykker og julepynt.

Grundlæggende går det ud på,at man som køber støtter lokale masaikvinders arbejde,og mulighed for at tjene lidt penge. De fleste kvinder har ingen uddannelse ,og er derfor afskåret fra at tjene penge. Deres løn ved vi erfaringsmæssigt primært anvendes til at betale deres børns skolegang samt lægehjælp. Flere af kvinderne er enlige forsørgere, deres mand er død eller har forladt dem, hvilket i et stærkt patriarkalsk samfund er dybt problematisk for en kvinde. At kunne arbejde med perler ,og smykker i Karen Blixen Camp perleprojekt er super vigtigt for kvinderne ,og køb af deres produkter understøtter deres eksistens ,det er med til at sikre bedre forhold for kvinder og børn i Masai Mara.

img_9866 img_9813

Hvis i er interesseret i at støtte dette projekt skal i gå ind på

https://m.facebook.com/MaasaiRiandaWomen/

En lille Update omkring den lille Babyelefant , som blev efterladt af sin mor, fordi den ikke kunne dige. Den har overlevet, og har det efter omstændighederne godt på sit shelter i Nairobi. I kan se en lille video på Facebook hvis i går ind under Reepark.

img_9698

Jule knus fra Vedbæklund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre ting til børnene