Masai kvinder laver julepynt:

Tæt på at miste min hund!

Jeg farer rundt i landet på bog turne. Karsten og hundene er med. Det er hyggeligt, og fantastisk at møde mine læsere face to face. img_9910img_9912

Vi er i øjeblikket rundt i det jyske, og er så heldige at have en lejlighed midt i Ree park, så vi har en base, hvor vi føler os hundrede procent hjemme. Det er dejligt.
Igår var vi i Arnold Busck i Århus. Vi var lidt bag ud, fordi der var mega meget trafik. Da vi endelig fandt en parkering, var vi små stressede. Jeg lukkede hundene ud. Min lille Coco på 10 1/2 år, fik vristet sig fri af halsbåndet, drønede rundt om bilen ,og var direkte på vej ud i myldretrafikken!! Jeg skreg hendes navn, og løb med hjertebanken hen, og fik fat i hende. Puha, lettelse!! Jeg rystede over hele kroppen. Tankerne væltede rundt i hovedet på mig. Der, lige der!! kunne jeg have mistet hende! Jeg kyssede og krammede hende, fik strammet halsbåndet, og skyndte mig hen til boghandlen, hvor jeg skulle signerer bøger.

Sikke mange søde mennesker jeg har mødt her i Jylland. Alle er varme og jordnære, og alle har taget så godt imod mig og min bog. Den står pt. som anbefalet hos Bog og ide og hos Saxo på nettet, og den står forrest i mange boghandlere. Tusinde tak for det, jeg er mega stolt.

Også en stor tak til alle der mødte op til Gløgg på Vedbæk Lund. Skønt at møde så mange dejlige mennesker. Det betød meget for mig. img_9914

fullsizer-1Nu haster jeg videre ud på landevejen. Det er dejligt at Karsten er med. Ellers ville jeg savne ham frygteligt. Jeg er glad for at have en mand, der støtter mig i de ting jeg gør. Det betyder alt for mig, og jeg elsker den mand højt.

Husk at passe på hinanden i denne stressede tid. Glædelig jul til alle.

Kram fra Ree park❤️

img_9785

6 kommentarer

 • Du er bare så super sej:-)
  Har din bog liggende klar til jeg får juleferie (og forhåbentligt mere tid) og jeg glæder mig til at læse den, for som jeg tidligere har skrevet til dig, så ligner vores liv lidt hinanden,især mht. det med at andre mennesker ser ned på en og mistænker en for kun at være samen med sin mand pga. pengene…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Puhaaaaa sikke et chok Godt der ikke skete noget. Fik det helt dårligt, da jeg læste det. Glædelig jul til dig og dine og håber, du får solgt en masse bøger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Har prøvet to gange hvor mine hunde kom fri af halsbåndet. Så nu står det udelukkende på seler her😅
  Du ønskes god vind med din bog. Glædelig jul til dig, Karsten og dine hundebørn🎄🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Kære Susanne,det er frygteligt når det sker, skal også have købt seler. God jul til dig og din familie🎄🎅🏻Kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej sødeste Janni
  Mon du ved hvornår du er i Salling imorgen..?
  Kram Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Kære Jeanette, jeg er i Salling kl 16-30. Håber at se dig:-) kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masai kvinder laver julepynt: