Tæt på at miste min hund!

Nyt år -lækre bryn

d4956fd6-4aa6-42b8-a526-244a50c26ec0Jeg har ikke været på bloggen et stykke tid. Kender i det, når man har haft vildt travlt, og bare trænger til at at smide stængerne op ,og slappe af? Sådan har jeg haft det. Efter en lang, sjov, men stressende periode med bogturne, og TV optagelser, trængte jeg til at geare helt ned sammen med min mand.

Vi har haft en skøn jul med familien, og et fantastisk nytår med gode venner. Jeg håber også at i har haft nogle dejlige helligdage samt et pratfuldt Nytår.

a2618efd-8841-4994-bcd8-690a7afe4416

Jeg er ikke vild med januar! Det er en tung måned at komme igennem. Hvert år savner jeg lyset, og har kun lyst til at komme væk til varmen. Jeg går dog heldigvis et spændende år i møde ,og har masser af interessante ting i ærmet.

Jeg kastede et kritisk blik på mine bryn i juledagene ,og besluttede at de trængte til et touch Up. For første gang i mit liv, har jeg kastet mig ud i at få ordnet bryn med det berømte Hair strokes. Fik det lavet første gang for et lille års tid siden, og er så vild med det! Jeg synes at det er vigtigt med flotte bryn, de indrammer ansigtet

Jeg fik dem lavet hos Majken Villefrance. Hun er Danmarks dygtigste til bryn, og har stor respekt for hendes arbejde. Hairstrokes ser meget naturligt ud, er små strå, som bliver tatoveret ind i ens egne bryn. Det giver en flot form og tykkelse.

Idag fik jeg lagt noget shading ind imellem hårstråene, så jeg har nu har en kombination af Hairstrokes og shading. Det kaldes Hybrid bryn og de giver lidt mere volume og tæthed. De holder også længere, jeg er simpelthen så glad for dem.

b87246a5-040a-44e3-adf7-2d8d92a17428

Fordelene ved mine bryn er mange: det er rart ikke at skulle stå og tegne og forme mine bryn hver morgen, så jeg sparer en masse tid, og behøver ikke at bekymre mig om hvorvidt brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet, poolen eller under/efter træning. Med lækre bryn ser man bare godt ud ,når man står ud af sengen om morgenen. Der er mange fordele, og jeg kan varmt anbefale Nouveau Art Majken Villefrance -Elite Scandinavia

.

3f0071ac-b41b-4261-be88-c6d48695bd3a

Knus fra Vedbæklund

1 kommentar

  • Uhhh, sådan nogle vi jeg også ha’!
    Min udfordring er bare at jeg bor i Jylland, så der er nok noget ransport, som skal fede i hak;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæt på at miste min hund!