Hvad er botox egentlig?

Angst

27785909_10216281428295360_683155823_o

Hej alle sammen,

Det er ved at være en del måneder siden, at jeg sidst skrev her på bloggen. Jeg har længe gerne ville dele min historie med jer, men jeg har ikke været klar til det, som jeg er nu.

Det er omkring 5 måneder siden, at jeg fik mit første angst anfald. Før det vidste jeg slet ikke hvad angst var, og troede ikke rigtig på at det var noget der fandtes. Jeg ved det er tarveligt, men troede faktisk det var en dårlig undskyld, for ikke at skulle lave noget.

For mig blev det udløst, fordi jeg længe havde presset mig selv, og prøvet at leve op til nogle uopnåelige krav. Derudover har jeg også en masse med i bagagen, som de fleste har. Hvis jeg spoler tiden tilbage kan jeg godt se, at jeg havde mange bolde i luften. Man skal være god til det hele, alt skal være så perfekt, og man sammenligner konstant éns liv med de glansbilleder, man ser på de sociale medier.

Som sagt kom min angst fra den ene dag til den anden. Mit liv blev fuldstændig vendt på hoved. De første to uger var min angst så slem, at jeg måtte tage beroligende medicin, hvilket var rart på det tidspunkt, for det er meget anstrengende og drægende, at have konstant uro i kroppen.

Det er ikke nemt, at forklare hvordan angst føles, men jeg kan prøve. Angst er ligesom, at man bliver jagten af en løve, bortset fra, at man ikke bliver jagtet af en løve. Man har hjertebanken, uro i hele kroppen, man sveder og tankerne flyver rundt. Det er virkelig ikke noget, jeg ville ønske for min værste fjende.

Man føler sig især meget alene når man har angst, fordi at folk der ikke har prøvet det, har utrolig svært ved at sætte sig ind i det. Hvilket selvfølgelig er klart. For mig betød det meget, at få en masse viden om angst, for ikke at føle mig helt kuk kuk. Det hjalp også, at se programmer med andre angst ramte. Bare det, at vide man ikke er alene. Min læge har været helt fantastisk i gennem hele forløbet, det er så vigtigt at bruge sin læge, da de møder mennesker hver dag, der har angst.

I dag har jeg det meget bedre, men jeg kæmper stadig med angsten. Jeg har lært at acceptere angsten, og angsten har lært mig, at passe bedre på mig selv. Jeg går stadig hos en terapeut, som har hjulpet mig helt vildt meget, og som forsat hjælper mig med, at holde roen indeni.

Jeg har valgt, at dele min historie, fordi at jeg ved, at jeg ikke er den eneste der kæmper, der er så mange der døjer med angst. Hvis du sidder derude med angst, så bliv ved med at kæmp, det skal nok blive bedre, selvom det føles håbløst. Husk at bryd tabuet, og tal om det!

Kh Nathalie ❤️

6 kommentarer

 • Maria

  Hold da op…, jeg har lige, pga dit indlæg, fundet ud af at jeg med 100% sikkerhed har haft flere angst anfald for et par år siden.
  Forbi på hospitalet 2 gange for at få tjekket mit hjerte som bare galopperede der ud af…., 3-4 gange hos egen læge til tjek. Kunne ligge vågen i timevis hver nat og prøve på at få styr på mit hjerte med hjælp fra åndedrætsøvelser.
  Gav aldrig rigtig slip på uroen”angsten”, da jeg var sikker på at min mand ville tænke, at jeg var helt kuk-kuk.
  Det var den vildeste indre kamp.
  Følte ofte at jeg ikke kunne trække vejret normalt.
  Ingen fagfolk spurgte ind til mig på noget tidspunkt.
  Har det fint i dag….,
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det super du får snakket om det .Har selv haft det i 2016 og Ingen kan forstille sig hvor slemt man har det. Vil sige til dig at det har hjulpet mig med yoga og meditation og at skrue helt ned for alt det der forventes af en😌Pas på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Louise

  uhha kender følelsen! jeg har haft angst siden jeg var 15 og nu er jeg 27, det er gevaldigt hårdt! og vi skal helt sikkert bryde tabuet omkring angst, det ikke alle som tør at stå frem. men godt du er oven på igen trods alt, det er så skide drænende det angst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Kristiansen

  Tak for din ærlighed – jeg er 67år og lever også med angst – meget svingende hvad jeg tør deltage i ( jeg er hende der ik kommer til store familiefester ) jeg ønsker det bedste for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stærkt skrevet og flot du kæmper mod din angst.
  Jeg har ikke selv prøvet det, men har en veninde som pludselig fik angst.
  Hun var ellers en stærk kvinde, men da hendes mor fik kræft da uden hun vidste det kom angsten væltende pludselig en dag hun var ude at handle.
  Mange får angst, ved ikke om det kan være noget som sker i hjernen pga. forurening fødevarer og lign.
  Og så kan stress og traumer udløse angst.
  Godt du passer på dig og får hjælp og kæmper dig på banen igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot af dig at dele det med os alle:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er botox egentlig?