Angst

Pæn hud med Swiss Clinic

27747062_10216299775994041_985522230_oSponsoreret

Jeg er blevet helt forelsket i Swiss Clinics produkter! Både min datter og jeg bruger dem. Vi bruger deres Face Dry Mask, og deres Face serum. Det gode ved deres produkter er at, de bruger naturlige ingredienser, hvilket betyder at jeg kan tåle dem.

Jeg har altid haft en meget sart hud, så for mig er det få produkter jeg kan bruge. Det samme gælder min datter, hun har desværre arvet min sarte hud. Jeg er selv uddannet kosmetolog, så jeg ved hvor vigtigt det er, at passe godt på sin hud.

Face Dry Mask: Denne ansigtsmaske giver den lækreste hud. Man kan bruge masken tre gange, og den skal kun sidde 15 min, men virker faktisk op til 8 timer efter. Jeg har bruger min om aftenen, inden jeg skal i seng, og det kan tydeliget ses om morgen. Når man vågner er ens hud frisk, og klar til en ny dag.

Face Serum: Dette Serum kan man bruge om morgenen eller om aftenen. Jeg påfører den et kvarter, før jeg bruger min ansigtscreme. Det er med til at give mig lidt ekstra glød, og er med til at holde min hud ung. Jeg synes det er en nem måde, at gøre lidt ekstra for sin hud hver dag. Jeg kan klart anbefale jer, at kigger ind på Swiss Clinics hjemmeside, og købe de produkter der passer til din hud.

Kh Janni

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst