Su-venlig shopping

10 ting i ikke ved om mig

28310152_10216412839860567_315044016_o

Her er 10 ting i ikke vidste om mig. Det er nogle små ting fra hverdagen, man ikke tænker over at man gør. Der er helt sikkert mange af jer der gør de samme ting. Det her indlæg er mest for sjov, for at vise jer lidt om mig som person. Husk selvironi gør livet både sjovere og lettere.

1)  Jeg ringer altid til mine børn eller mand, hvis jeg hører en ambulance. Jeg ved godt der ikke er sket dem noget, men det giver mig ro, for tænk nu hvis.

2)  Jeg spiser den samme morgenmad hver dag, og det har gjort de sidste 10 år. Jeg har mange faste rutiner og det er sjældent de bliver lavet om.

3)  jeg har oprindelig meget mørkt hår, det kommer nok ikke som et chok. Dog ved alle ikke, at jeg har naturligt proptræk-krøller, som jeg troligt glatter hver dag.

4)  jeg kan virkelig ikke fordrage farven rød. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men det har bare altid været sådan. Rød klæder mig heller ikke. Dog synes jeg godt, at andre kan være pæne i rød, men det er sjældent.

5)  Det første jeg gør når jeg kommer hjem, er at hoppe i et par natbukser. Jeg elsker virkelig mine natbukser, og de må helst gerne være lidt slidte, så er de ekstra hyggelige og behagelige at have på.

6)  Det er nok ved at gå op for jer, at jeg er lidt af et vanemenneske (autistisk). Ikke nok med det, har jeg også rengøringsvanvid. Det er faktisk ret slemt, både på godt og ondt. Karsten når sjældent at stille en kop inden, jeg har taget den igen og vasket den op. Det kan han godt blive ret irriteret over, meeen han elsker nu også et rent hjem.

7)  Jeg hader at sove alene! Da jeg var lille sneg jeg mig altid ind til min søster og puttede bag hendes mås. Det er ikke noget jeg er vokset fra, hvis jeg skal sove alene i dag, bliver alt fra låse og vinduer tjekket en ekstra gang. Derfor har jeg det bedst, når Karsten er hjemme og ligger ved siden af mig. Jeg er nok det man kalder en tryghedsnarkoman.

8)  I har nok set det i fjernsynet, men jeg gentager det lige igen. Jeg taler med mine hunde, og jeg tror altså de forstår ret meget. Det er noget jeg altid har gjort, og alle i min familie gør det også. Dyr er ret kloge, de kan også fornemme hvis man er ked af det. De er det bedste selvskab, ligegyldigt hvilket humør man er i.

9)  Der er nok mange af jer der tænker, at jeg ikke spiser så meget. Der tager folk grueligt fejl, siden jeg har var helt lille har jeg haft en glubsk appetit. Karsten siger altid at jeg bundløs, og at det er dyrt at mætte mig, ha ha. Jeg tror de mange måltider på en dag, gør at jeg har en høj forbrænding, plus jeg elsker at træne.

10)  Denne her vil mine børn elske at læse. Jeg er så dårlig til alt teknisk, så jeg må have hjælp til mange ting. Jeg skal helst se tingene mange gange, før de sidder fast. Det er virkelig de tidspunkter hvor jeg føler mig umoderne.

 

Jeg håber i nød at blive taget med ind mine private rutiner og vaner. Man har altid nogle lidt sjove ting, der definere en, som den man er. Værdsæt jeres små sjove særheder.

Kh Janni❤️

 

6 kommentarer

 • Sara

  Janni, vi bliver altså nødt til at se et billede af dine krøller. Tror simpelthen det er så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Du virker simpelthen så rar ( refererer bla til dit indlæg om, at se Carsten glad, gør dig glad ” episoden med isen “)
  Kh en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Lyberth

  Jeg synes, at du er et dejligt menneske. Altid smukt at se på. Jeg tror virkelig, at du er guld værd. Jeg ser næsten hverdag Forsidefruerne, det er næsten ligesom at være med, når man lever ind i Jeres show. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Tak det var sødt sagt❤️ Er glad for du ser forsidefruer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dog utroligt! Som at læse om mig selv – vanemenneske og rengøringsmani😊😊😊
  Skægt når man ‘møder’ et andet menneske som nærmest er et spejl af en selv….og hader at være alene😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Dejligt at høre der er andre end mig, som er på den måde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Su-venlig shopping