10 ting i ikke ved om mig

Sugarmommy

28450275_10213350850060430_218102377_n

Jeg har fået nok af minus grader og kulde. Derfor har jeg inviteret Karsten en tur til Dubai.

Karsten er bestemt ikke vild med Dubai, der er for meget stål, glas og beton, der er ingen kultur og historie.

Jeg elsker Dubai, jeg kunne sagtens bo der. Har længe prøvet at lokke Karsten med, og nu har han endelig sagt ja, og kun fordi jeg betaler opholdet.

Karsten trænger til varme ligesom jeg, har booket et fantastisk hotel Waldorf of Astoria ude på palmen. Har aldrig set ham så fornøjet, jeg kan lokke ham til alt det han normalt hader. Ligge på stranden og stege, spise dyr middag om aftenen , gå ture, og være romantiske døgnet rundt.

Karsten fortæller mig dagligt ‘skat’ så længe du betaler, følger jeg gladeligt med som det tynde øl, og gør næsten hvad som helst. Jeg tror jeg vil være perfekt som hans sugarmommy.

Vi har lige været på en spadser tur rundt i Marinaen, og stoppede ved en lille købmand, hvor Karsten sendte lange blikke ned i is boksen, og tiggede om at få en. Det fik han selvfølgelig, med tanke på at han har fortalt mig, at han som dreng var søspejder, hvor han fik øgenavnet ispinden. Det gjorde han fordi, han havde råd til at spise mange is, da hans far tvang ham til, at arbejde tre timer hver dag i have og kælder. Andre fik en krone om ugen, men Karsten 7 kroner. Det blev til en is hver dag.

Pungen er nok lidt tom når jeg kommer hjem, men Karsten er glad, han har stadig mange penge på kontoen. Jeg synes mine penge er godt brugt, det er alle pengene værd, at se hans glæde. Jeg bliver nok aldrig rig på andet end oplevelser.

Knus fra Dubai ❤️

28460214_10213350853460515_314677191_o

28461815_10213350854780548_2054159369_o

28499841_10213350856260585_1236122343_o

6 kommentarer

 • Anette Jensen

  Ha😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Kristensen

  kære Janni..i er så cute sammen..du passer da godt på “den ældre mand” han har da fået mave…det får man af brun sovs og kartofler..din bog kan den fåes som lydbog?? er svag synet har kun 14% syn…pas odt på dig selv og dine ene penge ha ha hilsen Bente fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   kære Bente,
   tak for de finde ord. Min bog er indtalt på lydbog, faktisk har jeg selv indtalt den.
   kh
   Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steven

  Hold nu op, jeg er flad af grin over Karsten i den dragt.
  Han kunne da godt spæde lidt til med noget mønt, når han også nyder godt af varmen, men fred være med det 😉 Hav en god ferie begge to og hils Karsten.☼ ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiana

  Hold, da op, ja ikke mange fik det, i lomme penge om ugen, dejlige billeder nyd ferie, og hinandens kærlighed til hinananden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Janni
  Du er et meget sødt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting i ikke ved om mig