Hjælp elefanterne!

DRAMA I JUNGLEN!

29748620_10213626824839627_1222697178_o

Efter en lille pause på bloggen, er jeg nu tilbage med lidt om min deltagelse i junglen. Alle har spurgt hvorfor jeg meldte mig til Divaer i junglen.

Jeg blev ringet op af en caster, og inviteret ind til et møde, jeg lyttede til hele deres ide, og meget ihærdige måde, at få mig med til Equador. Jeg var ikke just begejstret, og slet ikke, da de ikke ville fortælle mig hvem, der skulle med.

Gik derfra med en mavefornemmelse der sagde NEJ, og da de ringede nogle dage efter takkede jeg også nej. Men de gav ikke op, sagde at det ville blive et ordentligt Cast, og Forsidefruer, skulle jeg først lave længere ud i fremtiden.

Talte for og imod med Karsten, og besluttede tilsidst at takke ja, ville jo gerne se om jeg kunne overleve i en jungle. Men Karsten havde sine bange anelser om dem som skulle med, og han fik ret.

Jeg er et meget positivt menneske, prøver at se det bedste i alle, og ihvertfald give folk en chance. Jeg er bestemt ikke snobbet, kan med alle slags typer. Men kun hvis folk er for tarvelige, og på et åndeligt ubegavet niveau, så stejler jeg. Eller hvis folk giver udtryk for de er perfekte, og bag facaden er en helt anden.

Jeg møder spændt op i lufthavnen, hold op jeg har mange sommerfugle i maven. Siger farvel til Karsten, mine børn, hunde, ja alle dem jeg holder af. Jeg er den første som ankommer, derefter kommer de med et kvarters mellemrum.

Først kommer Caroline, og jeg tænker hold da op, jeg har aldrig set hende før, heller ikke på TV. Derefter kommer de andre en af gangen, dem kender jeg heller ikke. Alle er meget nedringet, og i højt humør.

Jeg har en issue med Fie i starten, men kommer til at elske hende, bag hendes hårde facon, gemmer der sig en sød pige, med et blødt hjerte. Sasha er også skøn, bliver lidt forskrækket i starten over alle hendes tatoveringer, men hun er det mildeste, sødeste hjertelige menneske jeg længe har mødt.

Caroline lukker jeg ind til at starte med, får medlidenhed med hende, og tænker hende må jeg tage under mine vinger. Går langt med hende, men får til sidst nok. Hun er ikke skyld i alt, der er en anden person, som jeg ikke gider nævne, som er god til at puste på ilden. Selvsamme person er nok meget begravet i sprut og piller, men er ellers klog inden for hendes felt. I skal nok få se hvad der tænder mig af.

Det er ikke kun negativt, det har været en kæmpe oplevelse at bo i en jungle, vil gerne prøve det igen, måske med min mand eller forsidefruerne, det kunne være sjovt. Apropos det TV jeg laver med dem, er meget anderledes end det TV vi lavede i junglen, samt personerne der var med.

Vi kan sagtens have pige fnidder i Forsidefruer og være uvenner, men det er noget helt andet. De andre bærer præg af paradis hotel, hvor man kører taktik, og bruger sin seksualitet. Mændene vi har med i junglen, er næsten alle søde, på nær en, men det får i også at se. Vores vært på programmet Jakob Kjeldbjerg er dygtig, sød og sympatisk.

Se med på mandag kl 20, det bliver ikke kedeligt.

Knus fra Vedbæk

29694053_10213626769558245_1013679669_o

29746257_10213626769118234_1042732847_o

29694026_10213626771518294_972940700_o

4 kommentarer

 • Hej Janni
  Jeg holder mig udenfor snakken om Divaer i Junglen. Men glæder mig til at gense dig og de andre i Forsidefruer:-)
  Hvor er det bare nogle flotte nude viddebukser som du har på. Hvor er de fra?
  Vh. Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Burcu

  Jeg synes du er et helt fantastisk mennesker men pas på dig selv angående det fnider der. Nogen mennesker er ikke så søde som de måske udgiver sig for. Jeg kommer aldrig til at synes om fie kender hende ikke men alt hvad jeg har hørt og set og læst så mobber hun utrolig mange mennesker og spiller utrolig meget og udgiver sig. Jeg elsker dig og Amalie har altid godt kunne lide Amalie hun tænker altid med sit hjerte og taler derfra. Pas på dig selv vil synes det vil være synd hvis du blev udsat for dårlig ting begrund af deres trang til drama.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  du er en køn pige, pas nu på at du ikke bliver udnyttet…pas på dig selv…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp elefanterne!