Smugkig på bryllupsforberedelserne

Et sørgeligt menneske!

29695474_10213677795433860_2589373351113785344_oEgentlig havde jeg besluttet mig for ikke at ryge på tasterne. Men når en åndeligt underbemidlet person som “Onani Caroline” udtaler sig om mig, er jeg desværre nødt til det.

Som de fleste seere allerede har opdaget i første afsnit af “Diva’er i junglen” er Caroline billig – hun render rundt med brysterne hængende ud af kjolen, uhygiejnisk, og ubegavet at høre på. Det har hun naturligvis ret til, men det bliver altså belastende, når man tvinges til at bo sammen med hende i en primitiv lejr i en jungle!

Det har intet (som antydet) med alder at gøre, når jeg fortæller sandheden om hende og Rikke senere i programmet. Alder er fuldstændig ligegyldig.

Det handler heller ikke om (som antydet) at jeg ønsker mere spotlight på mig. Jeg er allerede kendt og er gift med Karsten Ree, og vi får rigeligt med spotlight, modsat andre i programmet. Det handler om, at jeg er ked af at have deltaget i programmet. Jeg synes, som tidligere nævnt, at jeg er fuldstændig fejlcastet.

Det eneste der glæder mig er, at når sidste afsnit af “Diva’er i junglen” ruller over skærmen, så er det formodentlig slut med at se både Caroline og Rikke på TV for så har alle gennemskuet hvor intetsigende, usympatiske og falske de to kvinder er:

Caroline er desperat for at få lidt opmærksomhed, og blive i medierne. Hun ved det er på lånt tid, ingen kan tage hende seriøs. Med hensyn til Rikke, kan man jo gå tilbage i arkiverne, og finde hende for 6 år tilbage. Det taler for sig selv, og hvis der ellers er klippet på den rigtige måde i Divaer i junglen, kan man se hvor billig hun er.

Desværre kan man ikke se hvor falsk hun er når kameraet er slukket, eller hendes opførsel på hotellet, hvor hun var så fuld og vulgær, at produktionen måtte sidde vagt uden for hendes dør, så hun ikke kravlede ind til mændene. Til vores kampagne billede, var hun også stang stiv, og der blev sendt videoer rundt.

Jeg er godt klar over, at min tone er hård. Men jeg er ærligt talt rasende over at dramaet fra junglen forsætter efter vi er kommet hjem. Og jeg er rystet over de ting der skrives om mig på Carolines blogs. Derfor de vrede ord.

Nu vil jeg gå videre med mit dejlige liv, og omgive mig med folk, som er positive og livsbekræftende. Jeg melder mig hermed ud af den “diva mudderkamp”, som der lægges op til. Jeg orker simpelthen ikke at befinde mig på så lavt et niveau.

Jeg håber og tror, at folk vil forstå min vrede, som programmet skrider frem, og maskerne falder i “Diva’er i Junglen”.

Knus fra Vedbæklund

21 kommentarer

 • Simone

  Du virker på ingen måde dum – tværtimod. Jeg er enig med dine udsagn om Caroline. Jeg var i chok , da jeg så det første afsnit af divaer i junglen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Strøbæk

  Du er en fantastisk kvinde. Du er så velformuleret og det kan man godt mærke i forhold til de andre divaer i junglen. Man får helt lyst til at skrive en besked til Onani Caroline, om hvor billig hun er. Men dårlig opmærksomhed er bedre end ingen, så jeg vælger istedet at skrive en positiv besked til dig smukke, og ignorere Caroline for fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • abl

  hej janni
  glad for du selv skriver at du er fejl plaseret i dette program, jeg tænkte det samme da jeg så du var med, du har langt mere klasse end det, og forstår ikke din beslutning om at deltage…når det er sagt er du i første afsnit super sød og skide sjov…..med hensynt til caroline kan jeg ikke udtale mig, da jeg kun kender til hende fra medier, men med hensyn til rikke kan jeg kun sige FØJ…jeg har oplevet hende til flere reality awards, og hold kæft hvor er hun klam når hun , som hun altid er til dette ang. SKIDE fuld, jeg kunne skrive de værste ting, hun har lavet men det behøver jeg ikke, vil kun bekræfte dig i, at jeg ved hvad du mener og tror på det du skriver, da jeg flere gange har set det med egne øjne….god vind janni, og hold dig væk fra de programmer, du meget bedre end det…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alia Hansen

  Hej smukke dejlige Jans❤️.
  Jeg har godt fuldt med i første afsnit, og inden jeg læste denne blog, havde jeg set at der ville dukke barnligt drama op..
  Du er klogere, bedre samt meget mere intelligent, end der hvor du står i første afsnit og i det heletaget dette program.
  Håber på at se dig vinde over alle de andre, for du er den stærkeste og mest pragtfulde kvinde! 😊😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror vist godt alle kan se hvem det er den mest voksne og modne i det program, lad du bare de små tøser om deres mudderkasteri😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har ikke set det nu og heller aldrig tidligere…men kan absolut kun tro du er for god til sådan et program og i en helt anden klasse. Elsker dig fra forsidefruer fordi du får mig til at grine og du er så dejligt ligefrem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg vil give dig helt ret, og synes, at du har ret i dét, du skriver, men sorry – hvad havde du forventet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Super skrevet Janni.
  Nu har jeg kun set første afsnit (og har kun ville se det fordi du er med) ingen af de andre fra castet har sagt mig en bønne.
  Men da jeg så hvordan Caroline pakkede sminke , kunstige øjenvipper mm tænkte jeg mit. Hverken Caroline eller Fie hører til på min favorit liste. Jeg synes de sender nogle forkerte signaler ud til de helt unge, Ja helt ned til 9-10 års piger der ser op til dem. De andre i castet kan jeg ikke udtale mig om. Men håber da de med tiden snart bli’r voksne og knapt så vulgære. ❤ knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mari-louise

  hvor er det godt skrevet janni😍 jeg forstår udemærket godt din vrede. ønsker dig alt godt, elsker at følge dig på din blog og på insta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er simpelthen SÅ malplaceret i det program. Jeg ser det udelukkende fordi du er med, og jeg glædeligt følger med i alt hvad du og din skønne mand deltager i, men mage til en flok tarvelige trunter at glo på. Min mand som jo er fuldstændig ligeglad med det program sagde “hold da op, Janni er da en helt anden liga. Hvad laver hun blandt de tøser?”. Det må være hårdt for dem at vide, at de aldrig når dig til anklerne. #teamjanni💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Bravo Janni 👏🏻
  Du er fantastisk 😘 sender en masse solskin og god karma din vej 😎👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er et god menneske! Og selvfølgelig skal du forsvar dig selv! Jeg håber så inderligt at du vinder hele lortet! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina n loof

  Forstår dig fuldt ud , du er et dejligt menneske 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  De er ikke en dyt værd og spilde tid på, du er bare så meget mere end det. Vi hepper på dig, Janni 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Du er en hel anden klasse Janni, det har du ret i❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Du så meget bedre end ALLE de andre i divaerne i junglen! Og husk, onani Caroline er liderlig efter opmærksomhed, derfor bruger hun nu dig til at få det, ik tag dig af trods det er svært. Vi sidder alle og hepper på kun DIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du gør det godt Janni! Du er skøn og ærlig på tv og der er respekt omkring dig. Jeg så kun de første 10 min og efter at have set den måde Caroline og Fie talte på til hinanden, blev jeg enig om at slukke, det er under min standard og din. Synd du er med, men ser frem til snart at se dig i forsidefruer 😘🎉🎉🎉😊👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Forstår dig til fulde.. Caroline er så spejl blank at jeg slet ikke har ord for det… Der er da ingen mennesker som kan ha respekt for sådan en tøs… For ja en TØS det er, hvad hun er.. Hun er på ingen måde en kvinde titel værdig. Lys og kærlighed til dig kære Janni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kære Janni jeg forstår dig så godt,jeg synes helt bestemt heller ikke du høre til på det hold,hvad pokker har de tænkt på da de ville have dig med,ville ønske for dig at du kunne have hoppet fra da du så dem i lufthavnen,de er helt ærlig ikke værd at bruge krudt på,Janni du er bedre værd..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smugkig på bryllupsforberedelserne