Nyheder fra Boozt

Clairvoyance

30688959_10216895179398754_8241767225678102528_nDet sidste år har ikke været et nemt år for mig, jeg har kæmpet med angst og generelt haft det skidt i min egen krop, læs tidligere indlæg her.

Det har været en periode hvor jeg er gået igennem en stor udvikling mentalt, og kan mærke nu er jeg er ved at være et sted hvor jeg har det godt igen. Derfor har jeg været til clairvoyant for at se hvilket spændende ting der ligger i vente i fremtiden.

Jeg har valgt Rikke Rasmussen, som er helt fantastisk til det hun laver. Min mor har været hos hende før, hvor hun bare ramte plet med så mange ting, læs indlæg her.

Rikke har virkelig imponeret mig! Hun starter med at fortælle mig at en lille ældre dame står ved siden af mig og at det er min oldemor. De ting hun fortæller gør at jeg ikke er et sekund i tvivl om at min skønne oldemor står ved min side.

Jeg fik af vide at jeg er en ældre sjæl i ung krop, hvilket jeg altid har vidst. Det er også noget flere har påpeget i gennem mit liv. Jeg går meget op i ældre værdier og traditioner som eksempelvis tidligt ægteskab.

Hun fortalte mig også at jeg får tre børn og at jeg bliver ung mor. Det er bestemt ikke noget der skræmmer mig, da jeg altid har vidst at jeg ville være ung mor og mange børn er også en stor drøm for mig.

Derudover fik jeg en masse viden om fremtidig arbejde, og mange andre ting. Rikke kan være med til guide dig i hvordan du skal håndtere valgene i dit liv og hvordan du kan leve, så du er glad og tilfreds med din tilværelse. Hele sessionen bliver optaget, så man kan høre det derhjemme for sig selv, og spole som man har lyst.

Jeg har fået så meget ud af mit besøg hos Rikke og har allerede bestilt en tid til en healing, hvor hun kan hjælpe mig med at få mere indre ro, som kan hjælpe med at holde angsten helt væk. Det vil også give mig en større selvtillid, altså jeg vil hvile generelt mere i mig selv.

Jeg vil klart anbefale jer at bestille en tid og forkæle jer selv. Det kan hjælpe én til finde den rigtige vej, og få bekræftet og afkræftet en masse spørgsmål. Det er også fantastisk ”tale” med dem der desværre ikke er her længere.

Kh Nathalie ❤️

30698471_10216895175798664_6108311181385007104_n

Man skal trække et kort inden man går og jeg træk kærlighed.

1 kommentar

 • Ann Marie

  Kæreste nathalie
  Så smuk og fantastisk som du er, er du den sidste i verden man ville tro kunne være usikker på den mindste ting ved sig selv, men desværre hænger det jo ikke altid sammen. At slås med sig selv er den hårdeste kamp i hele verden. Ved det alt for godt. Du er præcis kvinden der skulle holde foredrag for alle de unge piger der dagligt slås med ubegribeligt lavt selvværd og vise hvor langt man rent faktisk kan komme. Du er så dejligt et menneske og jeg er evig taknemmelig over at du kom ind i mit liv.
  Smilet breder sig hver gang en melding kommer til mig fra dig.
  Kærlig hilsen
  A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Boozt