Clairvoyance

Exit Divaer i junglen

bad2781e-01a1-41c7-b1c8-8f81689b15e5
Det var en stor lettelse, at forlade junglen. Jeg var super glad for at være tilbage i Danmark, samtidig havde jeg en begyndende bekymring over, hvordan programmet ville blive klippet sammen. En bekymring, som desværre har vist sig at være reel nok.

Jeg er ærligt talt skuffet over, at produceren har klippet alt ud til sidst, hvor jeg endelig smider fløjlshandsken, og fortæller sandheden om, hvad der er foregået i junglen, og hvad jeg mener om mit hold. Man ser ikke engang at Dennis og Fie støtter op om mig. Men sådan er det! Og sket er sket.

Heldigvis sidder jeg også tilbage med nogle gode minder fra oplevelsen. En af dem var hjem turen med skønne Sascha, som måtte udgå på grund af sin ryg. Vi fulgtes ad, og det var rart, da det var en lang tur.

Vi kørte et par timer, for at komme til lufthavnen. Vi var mega sultne, så da vi ankom voldtog vi en burgerbar. Vi åd og åd, til vores maver stod ud i en tut.

Derefter var det et helvede at tjekke ind. Politiet stillede en masse spørgsmål, og vi måtte ikke sige, vi havde været i junglen. Endelig slap vi ind, nåede lige at shoppe lidt, og blev så kaldt tilbage over radioen. Det var meget underligt. Vi blev bedt om at aflevere vores boarding kort, og så blev vi ført ned i en kælder! Rimelig angstprovokerende.

Vi nærmest rystede over hele kroppen, og følte os skyldige selvom vi intet havde gjort, eller havde noget ulovligt i kufferterne. Alt blev endevendt, og der vrimlede med politi og hunde. Det var møg ubehageligt og meget grænseoverskridende! Der var en russisk lignende fyr, der havde fået samme tur som os.

Endelig fik vi lov at gå ombord, og sætte kurs mod København. Den russiske fyr kom aldrig ombord. De beholdt ham! Tør slet ikke tænke på hvad manden måske havde forsøgt at smugle ud af landet, eller hvad der siden skete med ham.

Endelig fløj vi. Vi var så glade, og meget lettede, og snakken gik hele vejen hjem. Vi havde begge susen i maven, da vi ramte dansk jord. Endelig hjemme hos min dejlige mand, mine børn og hunde, efter en lang række oplevelser og have overlevet junglen, diva dramaer og tilbageholdelse i lufthavnen. Det føltes så godt at være hjemme igen.

51691dd6-da7b-49f4-9f0c-9cf8c799f1d9

9 kommentarer

 • Louise

  Forstår dig virkelig godt! Det var virkelig en børnehave. Og programmets kvalitet er godt nok faldet i forhold til tidligere sæsoner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De pink kommer helt klart til at mangle dig! Men som Anne spørger, kan vi så ikke få grunden, og få at vide hvad der egentlig skete i junglen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg må indrømme at jeg sad og tænkte på hvordan du kunne holde sådan en børnehave ud.. det er totalt rød stue mod blå stue…. Det skal selvfølgelig være underholdende at se på det er konceptet.. Du var den jeg heppede på… De kommer SÅ meget til at mangle dig… Du har en livserfaring og en viden om ting de unge tøser i den grad kunne have brugt…!!! Men der er jo deres problem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Brinkmann

  Jeg syntes også du er droppet ud af serien – du gjorde den bare så god. Forstår dig forøvrigt godt. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det var ærgeligt at du røg ud, du var en af de få jeg faktisk holdte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia Mathiasen

   Hun røg ikke ud. Hun valgte selv at forlade junglen 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Min tanke i aften – hvordan kan du holde dem ud 😊 Forstår godt din beslutning 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg fatter ikke, og kommer aldrig til det, at man vil udstille sig på den måde i tv. Det kan jo efterhånden ikke ko md bag på nogen at producere af realityprogrammer klipper sammen som det passer dem og udstiller deltagerne som de sværeste individer. Jeg har nok set sammenlagt 20 minutter af årets Divaer i junglen. Jeg kan simpel hen ikke lave med at sidde og blive SÅ irriteret. Janni du er for go til sådan en gang skrammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Syntes da ikke du får forklaret den egentlige grund til at du forlod junglen, blot kun at det ikke er blevet klippet sammen så vi kunne få grunden? Kyss xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clairvoyance