Trængte til en pause

Polterabend

Hej alle sammen,

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har skrevet på bloggen. Det har været en hård tid, som min mor også har skrevet lidt om i hendes blogindlæg. Vi har mistet en person, der fyldte utroligt meget i vores liv, min elskede morfar. Det er heldigvis sådan i livet, at det hele ikke er dårligt, og at man kommer stærkere ud på den anden side. Som min morfar ville have sagt ”tænk positivt”.

Det hele har ikke kun været trist, for der er jo et bryllup lige om hjørnet. Dem af jer der følger mig inde på de sociale medier har nok set, at jeg har haft polterabend. Dem der kender mig ved, at jeg hader overraskelser. Generelt er jeg vel nok bare en kæmpe kontrolfreak. Derfor har det nok ikke været en nem opgave, at arrangere min polterabend. Det er min bedste veninde der har stået for den med hjælp fra min søde mor.

Min mor får opgaven, at lokke mig hjem til mine svigerforældre til medisterpølse om lørdagen. Det klarer hun ikke så godt, for jeg lurer den hurtigt. I tænker nok medister i sig selv lyder mistænkeligt, men det skal lige siges, at min svigermor laver den bedste medister, som min mor elsker. Det var mere de ting min mor fik sagt der afslørede det, men til hendes forsvar, så prøvede hun virkelig på ikke at sige noget. Hun er bare dårlig til at holde på hemmeligheder, hvis det handler om overraskelser og gaver. Hun bliver så glad på ens vegne, at hun ikke kan vente med at sige det.

Min polterabend startede med et dildoparty, hvilket jeg klart er positivt overrasket over. Det var simpelthen så sjovt og underholdende, uden at blive plat. Hende der underviste os tog det så seriøst og fortalte om egne erfaringer med de forskellige legesager. Hold nu op hvor er det sjovt, at se både sine veninder og familie gå ivrigt op i den afdeling.

Efter det blev vi hentede i limousiner, som kørte os ud til havnen. Det er første gang jeg har kørt i limo af hvad jeg husker og hold nu fast det er en fest. Der var god musik og alle sang med. Der blev også danses det man nu kunne. Det er ikke sidste gang, at jeg har kørt i limo. Det er da en fed måde at komme fra A til B.

Fra havnen sejlede vi ud med en båd, hvor vi så fik aftensmad på vandet. Det var virkelig hyggeligt og jeg tror bestemt også tøserne hyggede sig. Der var en del der fik lidt for meget at drikke, men ikke på den dårlige måde. Vejret var også bare helt fantastisk, så det passede perfekt at være ude på vandet.

Da båden blev sejlet i havn, fik jeg øje på et velkendt ansigt. Nemlig stripper Daniel som jeg også havde til min 18 års fødselsdag. Jeg fik selvfølgelig et stripshow, men det var ikke kun mig der blev hevet rundt. Daniel er god til at få alle med, så det ikke bliver kedeligt for dem der ser på. Det bliver ikke perverst, men derimod hylende morsomt. Derefter forsat festen på båden og nogle af os tog videre i byen.

Jeg tror ikke det var så meget de ting vi lavede, der gjorde dagen/aftenen fuldendt, men mere de mennesker der er med til at fejre én. Det er så overvældende, at man har så mange dejlige mennesker i sit liv. Jeg er meget heldig! Tak til alle der deltog og tak til alle jer skønne følger der har skrevet en masse søde beskeder. Hvis i ikke fik læst mit indlæg om bryllupsforberedelserne, så læs her.

Kh Nathalie ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trængte til en pause