Angst, bryllup og uddannelse

Drømme bryllup

Dette indlæg indeholder reklame

Lige nu sidder jeg på Maldiverne og nyder min elskede mand. Vi er nemlig på bryllupsrejse, en rejse som vi har fået af min mor, hendes mand og hendes ekskæreste. Det virker måske lidt mærkeligt, men vi har alle et godt forhold. Så tak til jer for den meget fine gave.

Det er stadig meget overvældende at tænke tilbage på i lørdags. Det var det mest eventyrlige og perfekte bryllup. Det eneste man fortryder er, at man ikke nyder det noget mere på selve dagen!

Jeg sov sammen med min bedste veninde, som også var min brudepige natten før brylluppet. Jeg var så nervøs, men samtidig også fyldt med sommerfugle i maven af glæde. Jeg var ikke nervøs over at skulle gifte mig med Mads, men mere det med om vielsen og festen ville gå godt.

Jeg blev hentet sammen med min far og brudepige i hestevogn på min adresse, hvorefter vi blev kørt ind til kirken. Alle burde vælge hestevogn til deres bryllup. Hold nu op, det var altså virkelig en anderledes og sjov oplevelse. Alle vi kørte forbi vinkede og ønskede os tillykke, følte mig som en rigtig prinsesse.

Vi blev viet i Marmorkirken, hvor mine forældre også er blevet viet for mange år tilbage. Det er faktisk den samme præst Mikkel, som har viet mine forældre og døbt mig. Og nu også viet os (det bliver da ikke bedre). Vielsen var så smuk og intens. Det hele gik som det skulle, selvom Mads og jeg var meget nervøse.

Efter kirken fik vi taget billeder på kastellet, hvor min mand har gået vagt, som livgarder da han var yngre. Læg lige mærke til at jeg skriver min ”mand”, det er noget man lige skal vænne sig til. Vi var så heldige med vejret solen skinnede, selvom de havde lovet regn med lidt mere regn. Det må være min morfar der har hjulpet fra himlen af. Det startede først med at regne, lige da vi kom frem til Domus Portus på Østbanegade hvor festen skulle holdes.

Der er så meget jeg kunne fortælle jer, men lad os bare sige at det hele gik fantastisk. Maden var så lækker og der manglede i hvert fald heller ikke noget i glassene. Talerne og underholdning var også god. Min mor skamroste Mads i sin tale, men som hun altid siger, han er svigermors drøm. Hun skamroste selvfølgelig også mig, men jeg bliver altid ekstra glad når mine forældre viser, hvor meget de holder af Mads.

Min far holdte åbningstalen som er tradition, og det gjorde han altså helt fantastisk. Alle kender nogle der bare er geniale til at holde taler og det er min far. Derudover holdte Karsten også en spontan tale, men den havde man set komme, han er bedst når han taler lige ud af posen. Hans tale var meget rosende og selvfølgelig mega sjov. Han fik alle til at skrald grine. Der var selvfølgelig andre der holdte taler og de var også alle meget rørende og gode.

Festen var jo bare rigtig sjov og alle gav den gas. Vi havde fået en dj fra Dansk Dj Service, hvilket vi er så glade for. Deres service er bare i top og de er så gode til at forstå ens ønsker til musikken. Alle kom op og danse, unge som gamle. Vi dansede hele natten, med få pauser. Det er lige før jeg stadig har ondt fødderne, så stor tak til dj kim for at skabe en suveræn fest.

Derudover vil jeg lige sige at vores bryllupskage, var ikke bare god, den var himmelsk. Alle kunne lide den, og så var den simpelthen så smuk! Jeg er meget glad for at jeg fik smagt en masse kage inden brylluppet, så jeg endte med den rigtige. Tak til det Franske Conditori for en kage der smagte af noget og ikke kun var pæn. Vi måtte dagen efter dele resten af kagen med vores gæster, fordi alle var så vilde med den.

Jeg har før skrevet et blogindlæg om mine valg til brylluppet og hvem der har leveret varen, læs her.

Her får i en masse billeder fra dagen, jeg har skrevet korte beskrivelser under nogle af dem.

                        Mange af jer spørger til min far og her er han.

                         Min smukke bedste veninde og brudepige.

 

Min mor og Karsten var en fest og havde en fest. De fik danset rigtig meget til alt den gode musik.

                     Den smukkeste bryllupskage fra Det Franske Conditori.

 Alle blomster til brylluppet er fra Flowers By Holmberg

Min skønne mor overraskede min mand og jeg med, at Caroline Manon skulle synge nogle kærligheds sange til brylluppet. Alle til festen fik nærmest gåsehud, fordi hun sang så fantastisk.

Det er ikke det bedste billede, men jeg vil bare gerne vise jer de fineste øreringe fra Mai Manniche. Gør jer selv den tjeneste og tag ned i en af hendes butikker, der er så mange pæne smykker.

 

 

 

3 kommentarer

 • Hej Janni.. Sikke et fantastisk smuk bryllup.. Stort tillykke skal lyde til jer alle.
  Mvh
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med vielsen og hinanden:-)
  Så smukke I er og meget smuk kjole:-)
  Gode billeder fra en himmelsk dag.
  Nyd hvededagene:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Elisabeth Petersen

  Virkelig dejligt at læse om drømmebrylluppet og hvor var du virkelig smuk i din drømmekjole og mor også smuk som altid

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst, bryllup og uddannelse