Hvad døde Bugatti af?

NOK ER NOK

Nu er min grænse nået, jeg har holdt mig tilbage længe. Sandheden er følgende at produktionen kraftigt manipulerer klipningen af vores optagelser efter for godt befindende.

Det drama de ønsker som i virkelighedens verden giver seere, jonglerer de med sandhed og skyld, efter hvem det er nødvendigt at fiske op, efter pågældende har mistet prestige ved at have optrådt fejt/ dårligt.

Der tages et falsk hensyn til mødre med børn, som har et problem med deres tidligere partnere. Der bliver så manipuleret med klipning, så man ender med at hænge den forkerte ud.

De klipper væsentlige dele ud, og manipulerer det, så seerne fejlagtig tror at jeg er skurken. Det ender med , at man ikke tør åbne munden, og sætte sig selv på spil, for så bliver det brugt mod en. Så kan vi alle være ens, spille hellig og være kedelig.

Jeg havde ikke forventet at dette vanvid fortsætter , det dræner en for energi, at man ikke tør se afsnittet, af frygt for man ikke kan genkende sig selv. Synes ellers jeg har forsøgt at være mig selv, og ikke spille kedelig, men det bliver man åbenbart straffet for.

Kh Janni ❤️

15 kommentarer

 • Annette

  Janni du er og bliver en drama Queen. Man kan ikke klippe de ting ud du siger. Din tone og altid ville starte en skænderi. Tænk jeg troede du medd en alder var klogere i hvordan man opfører sig. Du vil altid være i midtpunkt du er er bare pinlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Janni.
  Du er en sej kvinde, med meninger og holdninger. Og ret skal være ret.
  Vi er heldigvis mange, som ved hvordan TV3 “arbejder” og hvordan de forsørger, at gøre progammerne mere spændene. Jeg synes du er lige så sej og skøn, som du altid har været ❤️ Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Janni😀.
  Jeg ka godt lie at du får fortalt om klipningerne efter forgodtbefindende!😡. Vi ved det nok, men det virker stærkere når der kommer ord på! Godt gået, Janni😀👍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide dig 🙂 Du virker som den søde, betænksomme, sjove, glade og loyale veninde som alle burde have. En god værtinde som nyder at hygge om folk og glædeligt deler alle de muligheder du har med andre.
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette jensen

  Søde Jannie, ved godt de manipulere med klip i forsidefruer for at det skal være spændende, jeg føler ikke at du er hængt ud som være ugens drama Queen, du siger din mening og det har jeg respekt for ❤️Jeg kan lide jer alle men har lidt svært ved Sahra det er der mange der ha, jeg opfatter gunvors raseri possitivt og ikke som om hun hænger dig ud, hun er jo typen der fremstår som konfliktsky og jeg ku ikke lade være med at kommentere på hendes instraprofil at jeg rent faktisk syntes det var på tide hun kom frem med sine følelser og sagde fra, beskrev hende som en lille bi der summer og når hun er ved at blive trådt på stikker hun endelig men for sent for så dør bien, hvis du forstår ☺️🤗hin skal lære at ikke finde sig i at blive trådt på lige som i hendes privat liv og det mener jeg godt, jeg opfatter ikke fig som syndebuk tværdigmod du indikere bare at du ikke ka forstå hvorfor hun bliver ved med at hænge ud med bad people ❤️😘kh Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BeateBirkemose

  Hej Janni.
  Normalt blander jeg mig aldrig eller kommentere noget på de sociale medier, men nu så jeg man kunne skrive her på din blog.
  Jeg var virkelig i chok efter afsnittet i går,
  Jeg har altid elsket at se dig i tv, i dit program sammen med Karsten. Selvf også fordi han er skøn, men du har også altid løftet programmet. Men i går tænkte jeg godt nok mit. At hold kæft hvor er du da egentlig en træls person når du er sammen med dine veninder 😳😳
  Jeg er glad for at læse dit indlæg her, at du selv er meget utilfreds med programmet. Det ændre ens/min opfattelse tilbage igen. Og så kan man jo blot konstatere at man bare ikke skal tro alt man ser i tv 😝😝
  Rigtig dejlig weekend til dig og dine.
  Og jeg er ked af både det med din far og dit skønne hundedyr. De er begge et bedre sted nu 👼🏼👼🏼❤️🐶
  Mvh Beate

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Christensen

  Hej søde Jannie. Du snakker meget klog er dig selv og det skal du blive ved med du er så skøn at se og høre på og sjov, du må for guds skyld ikke lave om på dig, programmet ville aldrig blive det samme uden dig, men hvis du stopper forstår jeg dig godt, elsker at se og høre dig you Are the best, elsker dit skønne grin, jeg tror godt de fleste ved der bliver klippet i det. Hader Sarah louise hun er en sladder madame for så meget lort hun har lukket ud kan ikke kun være klippet kærlig hilsen Annette og endelig ikke lave om på dig Jannie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Christensen

  Hej søde Jannie. Du snakker meget og er dig selv og det skal du blive ved med du er så skøn at se og høre på og sjov, du må for guds skyld ikke lave om på dig, programmet ville aldrig blive det samme uden dig, men hvis du stopper forstår jeg dig godt, elsker at se og høre dig you Are the best, elsker dit skønne grin, jeg tror godt de fleste ved der bliver klippet i det. Hader Sarah louise hun er en sladder madame for så meget lort hun har lukket ud kan ikke kun være klippet kærlig hilsen Annette og endelig ikke lave om på dig Jannie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker, at du har så meget andet at bruge dig selv til, så jeg håber faktisk ikke at du forlænger konrakten….
  Du er sej og ressourcestærk, så kast dig over alle de andre fede muligheder der kommer din vej:-)
  Ha’ en skøn dag – knus her fra Andalusien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg tror de fleste seere godt ved der blir klippet efter tv3s ønske om drama. Jeg syntes du er sød. Ligefrem og sjov. Du har en herlig kommentar til det meste. Lad dig ikke gå på. Du er ligesom du skal være. Venlig hilsen kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi er mange der heldigvis godt ved at programmet er til for at skabe drama og roller.
  I det hele taget synes jeg vores samfund er smækfyldt at nogen som skaber drama og laver usande historier, konklusioner ud fra noget de ikke er inde i eller ved nok om.
  Drama, katastrofe, skurke – det er det som skaber udsendelser og overskrifter.
  Ikke kun du, men rigtig mange fremstilles helt forkert i medierne og systemet i dag.
  En overfladisk øv udvikling.
  Jeg forstår din frustration, stå af og deltag ikke i den slags mere.
  Hilsner og du har min opbakning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Kære Janni
  Jeg må sige at du bliver udstillet på en meget ærgerlig måde. I denne sæson ser det ud til at du er utrolig dramaagtig og meget intrigant. Men os seer ved ikke hvad der er op og ned og vi aner ikke hvordan det hele forholder sig i virkeligheden. Jeg syntes i alle er søde på hver jeres måde, men det virker som om at der fra tv3s side hele tiden skal være en skurk og en syndebuk. Det bliver faktisk tårkrummende at se på og personligt er jeg færdig med at se programmet, da jeg faktisk sad med følelsen af at få ondt i maven i går. Det var for meget og for dramatisk. I burde nok slutte her og så fokuserer på alt det dejlige i hverdagen. Jeg kunne virkelig godt lide dig i starten, men du har været fremstillet forkert længe i det program og så får man desværre et andet syn på dig. Måske helt uberettiget.
  Ønsker dig en god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Men hvorfor så vælge at fortsætte hvorfor vælge at gå og få ondt i maven, hvorfor vælge at blive udstillet på en sådan måde, hvis det ikke er sandheden. Måske er det bedre at vælg sine kampe, og så her. Nu er det slut med at blive udstillet, og så trække stikket fra programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Jensen

  drop den serie, det er du for god til…god weekend til dig og din kære mand…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jørgensen

  Hvis der bliver manipuleren mod virkeligheden, skal du gå efter din mavefornemmelse og moral, og måske her stoppe kære Janni!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad døde Bugatti af?