Udvider familien

Vores hvalp æder alt

Cobra, det lille nye familiemedlem spiser alt hvad han kan komme i nærheden af sko, sokker, sofaer, bordben, intet er en hindring for hans livsappetit.

I denne lykkelige løvfaldstid er det fantastisk at få lov til, at nyde udviklingen af dette lille pragteksemplar.

Vi er fuldstændig vilde med ham, han er en charmetrold, når han har lavet ballade, og været uartig, får man et kæmpe smæk kys på munden, og så er man solgt, og har glemt alt om, at hjemmet er spoleret.

Coco på 11 år, sidder og kigger uforstående fra sidelinjen, og er blevet for gammel til narrestreger, men det har livet hende lidt op med en ung ny fyr i huset.

Karsten har haft mange forbehold over for den lille ny hvalp, men de er gjort helt til skamme, han er solgt til stang lakrids. Cobra er allerede blevet fast inventar i vores seng, og sådan vil det også blive i fremtiden. Karsten er vild med ham!

Bugatti vil altid være savnet, har lige fået ham hjem i en urne. Men jeg må indrømme at det var godt jeg fik en ny hvalp, som anbefalet.

Pote kram fra Vedbæk Lund

2 kommentarer

 • Maja

  Tillykke med Cobra, som er såå nuttet :-). Han ser så lille ud på billederne, men på TV så han væsentlig større ud. Faktisk undrede jeg mig over at du ikke købte en 8-ugers hvalp, men det gjorde du jo nok alligevel. Og så har i optaget afhentning osv senere? Eller ser hunde også større ud på TV 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels-Ole Mannerup

  Kære Cobra…og kære jer!

  Hvor er det livsbekræftende læsning…og hvor kan selv en mand atter blive (mopse-) skruk… Tak for beretningen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udvider familien