Vores hvalp æder alt

Frit fald!!!

I lørdags var jeg til en pragtfuld 40 års fødselsdag, med en masse feststemte piger. Det var så sjovt! Bølgerne gik højt. Vi fik den skønneste mad og vi kørte en lind strøm af champagne og drinks ned.

I virkeligheden havde jeg besluttet at være Fru Fornuftig, og tage direkte hjem efter middagen. Jeg passede nemlig min søsters søn på 13 år, men min niece på 18 år trådte til som barnepige, så aftenen endte helt anderledes.

Egentlig var jeg ikke særlig feststemt, for et udbrud af herpes var begyndt i mit højre øje! Det gjorde djævelsk ondt. Øjenlåget var hævet. Jeg følte jeg lignede et misfoster! Det var svært at dække med make-up, men afsted kom jeg.

Sprutten gik ind! Og vupti var humøret så højt, at jeg næsten glemte alt om mit stakkels øje. Jeg ville videre i byen med pigerne og intet kunne stoppe mig!

Vi ankom til en natklub, hvor der var blevet bestilt bord, flasker og fødselaren blev fejret stort. En af pigerne skulle ud og tisse. Jeg ville med, men nåede ikke så langt, for jeg trådte forkert på den lille trappe ved bordet.
Pludselig svævede jeg i frit fald og landede ovenpå bordet blandt flasker og glas! Folk fik et chok over at jeg sådan kom flyvende! Jeg slog mig noget så forfærdeligt. Men som en anden kat med ni liv, rejste jeg mig bare op, bed tænderne sammen i smerte, humpede ud på toilettet og vendte tilbage til pigerne og festen.

Efter mit flyverfald og mit nu smertende øje, valgte jeg at tage hjem og putte under min varme dyne. Min mand var også glad for, at jeg kom sikkert hjem, om end i en noget radbrækket udgave.

Søndag morgen var helt forfærdelig! Det var som at have fået tæsk med en jernstang. Mine ben og lår var plettet af blodansamlinger i samtlige af palettens farver.
En ting er sikkert: Der vil gå lang tid inden jeg skal ud med de tøser igen. Men for filan det var sjovt. Jeg håber også at i havde en dejlig weekend.

6 kommentarer

 • Line

  Hej Janni.
  Jeg håber, at det er okay jeg stiller dig et helt andet spørgsmål. Den flotte lampe dig og Karsten har i jeres køkken(den med alle vaserne med lys i) hvor er den fra ?
  God bedring med hoften, og øjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op et blåt mærke. Må da ha gjort helt vildt ondt? Er du okay? Hvordan går det med den lille vuffer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ha ha 🙂
  Vi bliver jo alle ældre og tåler mindre og får en sartere krop.
  Godt du slap med mærker og ikke fik brud.
  Godt du kom hjem under dynen i sikkerhed med gemalen.
  Fest og sjov ude er godt, men tryghed og ro hjemme er bedst:-)
  Hilsner og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, godt det ikke gik værre:-)
  Du er snart fint, ensfarvet igen;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga Sloth

  Jamen 😩🙏 kæreste dog 😢 ønsker dig god bedring 💕 med en lille trøstekommentar : been there , done that 🤗🤣😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Bergsbo

  Av av av søde Janni 🙈
  Ja det var en super god fest vi havde der 👍 Kedeligt var det bestemt ikke 🍾🥂🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hvalp æder alt