Frit fald!!!

Alt gik galt den 13

Dagen startede med en begravelse. Min venindes søsters mand var død efter kort tids sygdom. Kirken var propfuld af sørgende og blomster. Det blev et smukt farvel, men det var meget trist. Han blev ikke ret gammel og efterlader sig kone og to små børn. Hans død virkede uretfærdig, meningsløs, og satte livet i perspektiv; Vi skal huske at nyde hver dag vi har sammen, for livet kan slutte meget pludseligt.

Jeg blev ringet op i kirken. Min mand var røget på hospitalet! Nethinden var gået løs på det ene øje, og han skulle haste opereres. Lægerne var bange for, at han ville miste synet. Jeg blev selvfølgelig dybt bekymret, og som om det ikke var nok, blev min søster i samme øjeblik også indlagt, på et andet hospital, med en sammenklappet lunge!

Jeg nåede derfor aldrig med til gravøl, da jeg måtte skynde mig ud til min mand, og derefter tjekke op på min søster.

Hun skulle have lavet et indgreb på det ene bryst. Operationen forløb fint og alt var godt, indtil hun kom hjem. Hun havde ondt, var stakåndet og hostede, men mistænkte det bare for at være en pludselig opstået lungebetændelse. Efter en hel nat med tiltagende smerter, var hun dog klar over, at der var noget rivende galt! Så hun ringede til Privat hospitalet, som havde opereret hende. Her afviste en sygeplejerske hende pure, og sagde hun måtte tage kontakt til sin egen læge. Velvidende om, at min søster i forvejen havde en aftale senere på dagen, hvor drænet skulle fjernes.

Hun ringede til sin egen læge, som tog affære med det samme, og fik hende indlagt på Gentofte hospital. Lægen der undersøgte hende fik et chok! Min søster havde en sammenklappet lunge, og var i yderste livsfare! Tænk at man kan have en sygeplejerske ansat på et privat hospital, der afviser en patient med de symptomer hun havde. Det er fuldstændigt vanvittigt! Og hvad værre er; Det viste sig, at min søster havde et hul på 4 cm i lungen, og kunne have være død.

Min søster er heldigvis i gode hænder nu, hos kompetente læger. Vi håber hun snart kommer sig, og slipper med forskrækkelsen. Man siger godt nok, at den 13 er en ulykkes dato, men det her slog alt! Jeg håber at jeres den 13 var mindre dramatisk.

Knus fra Vedbæklund

1 kommentar

 • Tina

  Hold nu op, der forgik mange ulykkeligheder.
  Jeg håber alle er ok på nuværende.
  Vores sygehussystem i det hele taget synes jeg mit om.
  Det er vist penge fremfor faglig stolthed.
  Hilsner og pas på jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frit fald!!!