Lækker vinterstrik

Nytårskur

GODT NYTÅR til jer alle. Jeg håber at i havde en festlig Nytårsaften, og at 2019 bliver et fantastisk år for os alle sammen.

Karsten og jeg havde en skøn Nytårsaften sammen med de gode venner, som vi altid fejrer nytår med. Der manglede ikke noget! Netop denne aften er vi enige om at sundheden ryger ud og vi går amok i lækker mad, champagne og masser af skønne drinks, helt uden at skæve til kalorie regnskab, eller kulhydrat indtag.

Vi havde kok på. Maden var sublim! Og vi åd os gennem 6 retters mad, til vi var ved at revne, både af maden, og af grin over de underholdende taler og de vittigheder der fløj henover bordet. Det var en super aften!

Da klokken slog 24 og det var 2019, gik det op for os, at vi ikke er helt unge længere. Vi gik død! Og kl 00.30 smuttede vi hjem til Coco og vores lille hvalp.

Alle har nytårsforsæt. Mange går på kur, vil skære ned på kulhydrater og tabe sig. Min mops Coco, som er en ældre dame på 11 1/2 år, er hoppet med på bølgen. Hun får egentlig ikke ret meget mad, men vokser og vokser, det er som om hun er fyldt med væske i kroppen.

Derfor har jeg været forbi Petlux i Hellerup, hvor de har alt hvad hjertet begærer af ting til hunde, og købt noget foder,Acana, med hjem.

Acana er kødbaseret, og afspejler hundens evolutionære kost. Det er ikke kun vigtigt ved vægttab at få proteiner og fedtstoffer af høj kvalitet, men også at undgå stivelse og holde stabilt blodsukker. Og her virker Acana fremragende! Foderet er prisvindende: det er biologisk korrekt, og afspejler den kost en hund ville møde i sine naturlige omgivelser. Det er en ren sundhedsbombe, og Coco elsker det, for det er lavet af friske Ingredienser.

Vi håber hun taber sig. Karsten har haft hende med på vægten, hun vejer 10 kg, det er en belastning for hendes krop. Hun går meget dårligt, så det er svært for hende at følge med vores nye hvalp. Han har masser af energi, og hun vil bare sove. Vi glæder os til at komme igang med Acana foder, håber det vil gøre underværker.

Karstens nytårsforsæt går også på sundhed, han er endelig med på, at han skal leve sundere, så ligesom Coco skærer vi også ned for kulhydraterne. Mit eget nytårsforsæt handler ikke om mad, men om at 2019 vil blive et sygdomsfrit år, fuld af energi og glæde. Det håber jeg også for jer.

Knus fra Vedbæklund

2 kommentarer

 • Tina

  Rigtig godt nytår til jer 🙂
  Her er jeg heller ikke så ung længere, så kom heller ikke for sent i seng efter nytår.
  Vi går også ind for et bedre helbred med mindre sygdom i 2019 og med gode oplevelser, da ingen kender dagen i morgen.
  Aften hilsner til du, gemalen og vufferne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vigtigste var, at I hyggede. Ingen grund til at blive op til den lyse morgen. Så er man alligevel smadret et par dage efter, når man forsøger at gøre som i sine unge dage. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker vinterstrik