Voldsomt styrt

Min hud er umulig!

Dette indlæg indeholder reklame

Hold nu op, hvor er det bare alt for lang tid siden, at jeg har skrevet et blogindlæg! Jeg har bare haft så utrolig meget om ørerne. Det er som om den ene dag, tager den anden, og at der ikke er nok timer på døgnet. Kender i det ?

I alt denne travlhed, er min hud i ansigtet slået ud med røde knopper og tørhed. Jeg har været heldig, at jeg er født med en generelt virkelig flot hud, men den er bare utrolig sart. Det vil sige, at den slår ud af det mindste.

Jeg har derfor gået til kosmetolog flere forskellige steder, for at finde ud af hvad min hud helt præcis har brug for. Dog synes jeg ikke, at jeg er blevet så meget klogere på, hvad jeg skulle gøre for lige nøjagtig min hud.

I går var jeg ude hos klinik Sui, som ligger på Frederiksberg. Det er min mor der har anbefalet mig det, da hun selv lige er startet med at gå der. Det skønne Katrine der har klinikken og hun er virkelig dygtig inden for sit fag. Hun har den smarteste hudanalyse maskine, hvor hun kan se præcis hvilket hudtype du har og hvad den har brug for. Den kan måle: sebum(talg), fugtniveau, melaninniveau og pigmentskader, keratin, elasticitet, porestørrelse, måle dybden og længden af linjer og meget andet.

Det er jo så smart, så man ikke køber produkter til en helt forkert hudtype, end den man har. Hun laver en hudanalyse hver gang man er der, så man kan se udviklingen af behandlingen.

Maskinen målte min hud til: tør, sart og meget irriteret. Derfor fik jeg en grundig fugtboost fra DermaOxy, plus Dermasemita LED lys, der virker anti-inflammatorisk og beroligende, en massage tilpasset tør/sart hud og afsluttende Sheet Masgue fra ZO skin Health.

Derhjemme skal jeg bruge ZO-produkter, som min mor også bruger. De skulle være et mirakel for huden. Jeg skal bruge fire produkter dagligt, en mild rensecreme til at fjerne makeup og snavs, en toner der genopretter min pH-værdi, dagcreme til tør og sart hud, et serum Daily Power Defence, som reparerer hudbarrieren og derved gør den sarte hud mere robust og sundt reagerende.

Det er altid vigtig med solbeskyttelse til huden, især ved følsom hud. Derfor skal jeg anvende Colorescience der er en super let pudder, der lægger helt usynligt på huden- også ovenpå makeup’en. Den er lige til at have med i tasken og opfriske ved behov.

Billedet her viser desværre ikke de røde knopper så tydeligt, men de var altså ret fremtrædende på både kinder og i panden.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voldsomt styrt